2 hetes babám nem szopik, de van tejem, így cumisüvegből eszik sajnos. Nagyon nyeldekel és zihál közben és emiatt aggódom. Vagy ez normális?
Hát a lukat meg tudod nézni, emeld a szád fölé és tartsd fejjel lefelé, érzed hogy jön a tej, vagy a csuklód fölé, látod hogy mekkora a luk, hogy jön a tej.
Amúgy én is 1-es cumival vettem cumisüveget, igaz nem márkásat, csak egyszerűt és nagyon nagy volt neki. De vettem Baby Novásat, egyeset azt hiszem, a Rossmannba amibe két darab van, a hátulján van egy táblázat ott meg tudod nézni és nekem az nagyon bevált. Próbáld ki. Annak kisebb a luka pedig az is egyes.
De amúgy én ajánlom hogy próbáld meg azért cicire tenni, hátha, még olyan kicsi, hátha be tudod csapni kicsit.
Amúgy nem lehet hogy azért zihál meg nyeldekel, a te szavaiddal, mert nagyon megy neki a tej, vagy nagyon éhes és nagyon mohó? Bár attól is függ hogy mióta iszik cumisüvegből, nem e most kezdtétek el, mert lehet új még neki. Vagy ha régebben iszik már akkor nem tudom, mert akkor elvileg meg kellett volna neki már szoknia valamennyire, akkor lehet nagy a luk talán.
Illetve még gondolok olyanra esetleg hogy az orra nincs e eldugulva, de ez csak a végső gondolatom.
Talán inkább mohó! Vagy a cumin a luk nagy.
Köszönöm válaszod!:)
Kipróbálom azt a cumisüveget is!Nem hiszem,hogy el lenne dugulva az orra,mert akkor evésen kívül is hallatszana "szörcsögés",ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!