Szerintetek érdemes beruházni egy szoptanít készülékre?
Figyelt kérdés
4 hónapos koráig szépen szopizott a babám, most is elfogadja a cicit, csak a súlygyarapodása eleinte stagnált, majd 5 hónaposan fogyott 65 grammot. Azon gondolkozom, hogy íratok fel tápszert a gyerekorvossal, bár ő nem ajánlja, hanem a gyors hozzátáplálást, ami azt jelenti, hogy alma után rögtön váltsuk ki az ebédet is, s főzeléket, húst is kapjon.
Ha sikerülne tápszert felíratnom, s esténként szopi után a tápszert a szoptaníttal adnám, az mennyire jó ötlet szerintetek? Nem e késő már ezt elkezdeni? Szeretném 1-2 éves koráig szoptatni, s ezért is jött az ötlet. Azt hallottam róla, hogy tejserkentő.
2011. júl. 17. 23:45
11/14 anonim válasza:
szerintem is jo 5 let. enis vettem egyet vadi uj meg sosem hasznaltam, mert hozzaszoktam mar a fejeshez, es a babat sem nyuzom, egyszeruen nemtudja kiszivni, vagy nekem nem jon. ha gondolod nagyon szivesen odaadom az enyemet neked.
12/14 anonim válasza:
utolsó válaszolót kérdezném, hogy akkor te csak fejsz, és cumisüvegből adod oda neki? Egyáltalán nem tudja kiszívni, vagy csak a töredékét annak amit te a fejővel ki tudsz szívni? És milyen fejőt használsz?
13/14 anonim válasza:
Úgy csinálom, hogy minden hami előtt ráteszem cicire egy 5-10 percre, hogy inger érje a mellem, mert így a fejővel is jobban jön, utána adom neki cumisüvegből a lefejt tejet, majd a potlást. Nemtudom miért nem szivja ki, pedig erősen sziv valószinű nálam van a gond mert megfigyeltem mig másnak 7 8 sugárból folyik nekem csak 1 max 2 ből, igy nagy tortura a fejés is,(30-40 perc 140g) ebből áll az egész napom etetés, fejés, etetés. Én avent gépit használok nagyon szeretem. Meg nálunk sok összetevője is volt a nem szopinak. a korházba hiába akartam szoptatni nemtudtam mert mindig aludt, nem értettem miért nem éhes, kiderült tápszerezték őket éjszakánként. utána besárgult, és itthon is csak aludt csak aludt semmi szopi, én meg úgy féltem nehogy baja legyen, mert ilyenkor kell a sok folyadék, hogy inkább lefejtem és cumiból adtam neki, amikor elmult a sárgaság akkor sem tudta kiszivni, igy gondolom nálam van a gond, vagy a mellem van hozzászokva a mellszivóhoz nemtudom.
14/14 anonim válasza:
jah és még annyit hogy kb 10 20 grammot tud szivni belőlem, de van hogy 0 at. a 30 40 nek már nagyon örültem, de az 1 szer max 2 szer volt. azota nem mérem nem is idegesitem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!