SOS! Mit csináljak, ha a 2 hónapos kisfiam még a Szoptanit-ot (SNS) sem akarja elfogadni -hogy abban adjam neki a pótlást, ne pedig cumisüvegből- és nem akar szopizni sem?
Az egy olyan cső, h lefejed a tejet, és cicire teszed a babát, de az üvegből szívja ki. Így talán nem szokik le a szopizásról.
A kérdésre válaszolva, mióta próbáljátok? Az enyém is lusta volt, de ő nagyon besárgult, állandóan ébreszteni kellett.
Ha minden kötél szakad add cumisüvegből, van a Nubynak egy olyan szelepes üvege, amiből nagyon nehéz szívni, mindjárt keresek neked linket, a cicit utánozza. Én már későn vettem meg a fiamnak sajna, nem is tudott már belőle szívni.
[link] A sárga színű lesz az,
210 ml-es, Ăvelt formĂĄjĂş, csĂśpĂśgĂŠsmentes cumisĂźveg, úgyis személyes veszed meg szerintem, azt kell megnézni, h a cumi befelé gördül körben, és legbelül van a lyuk, a gömb alján, így nem igen érthető, de ha látod, megismered.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 2. hozzászóló, írtam az nlcafé-s szakértő hölgynek, remélem hamarosan válaszol!
Kedves 3. hozzászóló, köszönöm a tippet a lassú folyású cumira, eddig is próbáltam ilyet vadászni, vettem már Mam 1-es cumisüveget, Tommee Tippee 1-est, és most vettem Dr. Brown's üveget is, mert szegény babucim iszonyat hasfájós is a tetejében. Megnéztem ezt a Nuby etetőcumit képen a neten, jónak tűnik. Nem tudod véletlenül, hogy lehet-e ilyen helyeken kapni pl.: Tesco, Interspar? (Nálunk nem igazán van nagyobb bababolt)
Kedves 4. hozzászóló, sajnos nagyobb mennyiséget kell adni pótlásnak (120-150 g) mert egyáltalán nem hajlandó szopizni!
Sajnos nem tudom, h hol kapható ez a cumisüveg, én bababörzén vettem, ők sem tudták használni.
Barátnőméknek is volt, talán Tescoban vették, a Jászberényiben tuti nincs, ott olyat vettem ami hőmérős, olyat ne vegyél, semmi értelme, az első kifőzésnél elromlott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!