Valaki aki babát vár és közben szoptat 2 évesnél nagyobb gyereket?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 17:26
1/9 anonim 

válasza:

Most nem, de így volt. Egyiknek sem lett semmi baja tőle.
Bár mindenki óvott, az orvos is, de nem volt szívem elválasztani, szülés után sem.
Magától hagyta abba, kb. 3 éves korában.
2/9 anonim 

válasza:

Én pont 2 éveset szoptattam, de bevéreztem, és le kellett választanom. Majd beleheltam, én jobban sírtam, mint ő...
3/9 anonim 

válasza:

A fiam csak 19 hónapos, de szoptatom 8-9 hetesen. Pedig pár hete még véreztem is, pár napot feküdnöm kellett, meg Ultrogestant szedni. Az orvos azt mondta, hogy az a minimális oxitocin, amit napi 2-3 szoptatás termel nem számít semmit ilyen szempontból.
4/9 anonim 

válasza:

22 hónapos volt amikor terhes lettem,végig szoptattam majd tandem még 5 hónapig,aztán már nem kellett neki.
5/9 anonim 

válasza:

Egyik barátomnak ilyen körülmények között ment el a babája. :( Nem ijesztgetésnek szánom, (lehet, hogy semmi összefüggés sem volt, ezt nem tudhatjuk)csak ha maximálisan biztonságban akarod tudni a babát, akkor szerintem hagyjátok abba. 2 éves már elég nagy. A terhesség+szoptatás kombináció meg eléggé leterheli a szervezetet, neked is szükséged van egy kis feltöltődésre
6/9 anonim 

válasza:

A 4. hónaptól annyira lecsökken a tej hogy a babák ált.maguktól abbahagyják.Tehát a szervezet tudja kinek kell tartalékolni az energiát.
Nekem rengeteg tejem volt így jól jött a tandem szoptatás,legalább nem kellett fejnem és a testvérféltékenységre nagyon jó gyógyír.
Aki vérzik görcsöl vagy volt már előző vetélése nem ajánlott terhesség alatt szoptatni.
7/9 anonim 

válasza:

Mindegyik szopott, amikor a következő jött, és nem volt belőle gond, valahogy nem is problémáztam rajta, így alakult és kész. Én nagyon kiürültem, úgyhogy javaslom, hogy cserébe jobban figyelj oda a vitamin- és vaspótlásra.
8/9 anonim 

válasza:

Ebben mi a kérdés?Ez egy kijelentö mondat.
9/9 A kérdező kommentje:
érdekes ,eddig mindenki megértette
2011. júl. 11. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!