Tejem az van, de nem akarok szoptatni. Ír fel a doki így tápszert?
Egyszerűen kész vagyok idegileg ettől az egész napos sírástól, éjszaka nem alvástól.
Van tejem, de nem akarom szoptatni, mert bármit eszem, neki fáj a hasa. Egy hónapos a baba. Az az egy hónap alatt nem sikerült normálisan kitakarítani, egy normál kaját megfőzni. Most ne mondjátok, hogy baba az első, mert nem ő az egyedüli. A másik gyerekemnek nem mondhatom, hogy bocs, ma nincs kaja...
Szóval ír fel tápszert a doki, ha ilyennel indoklom?
Köszönöm a válaszokat!
Azok, akik támadtak és úgy gondolják nem vagyok jó anya, mert arra gondoltam, hogy megkönnyíteném a dolgom, hogy napközben ne legyek olyan feszült akár a babával, gondolom annak könnyű volt. Igazán nem tudjátok milyenek a körülményeim, amikre kicsivel a baba születése előtt derült fény.
Ha valaki biztat, és meséli a saját történetét, esetleg tanácsot ír, sokkal erősebben jön elő, hogy szoptassam és tartsak ki, mint ha valaki ledegradál.
Szeretném szoptatni sokáig, mint az elsőt, de amióta megszületett nem lehet rám ismerni. (Amúgy anyatej párti vagyok!!!! És miután a lányom (első baba) nem kapott tápszert, fogalmam nem volt, hogy attól is fájhat a hasa. De gondolom, legalábbis hallottam, hogy nem mindegyik jó, le lehet cserélni.)
Azért próbálom még, és drukkoljatok légyszi, hogy ne fájjon neki sokáig. (Lányomnak 4,5 hónapos koráig fájt. :()
Még egyszer köszi!
Felall a szor a hatamon a kerdesedtol!!!!Inkabb kiprobalnam az Espumisant,Infacolt,Gripe Watert...Vagy irnam hogy mit eszem,hatha a kajatol faj a poci.Az en lanyomnak a Laktoherb teatol amit megittam fajt a hasija azert sirt.Vagy inkabb erzi rajtad az idegesseget es a stressz hormonok is kivalasztodhatnak a tejbe.
En a 2.-at varom 1 het mulvara,es k.va nem erdekel majd a haztartas,a fejem hal istennek meg tudja fogni a porszivot.Kaja teren meg teledobozoltam a fagyasztot levesekkel,bepanirozott husikkal.Max ha elfogy ,rendelunk menut.Jobb lesz cumisuveget fertotleniteni?NEM ERTEM HOGY LEHET FONTOSABB A HAZTARTAS A BABANAL?!?SZOPTASS inkabb!
Elozo vagyok,vagy jut eszembe,lehet kapni gytarban hasfajasra masszirozo kremet babaknak.Van benne hasznalati utasitas,milyen mozdulatokkal kell csinalni.
Vagy kerj csaladi segitseget,vagy baratnodtol...Barmi csak ne vondd meg tole a tejed.Hajlamosabb lesz az allergiara, a felso leguti betegsegekre.A tapszert csaqk akkor adnam,ha mas nem lenne,hogy ehen ne halljon.Nem birnam ki hogy ne bujhassak ossze a babammal a szoptatasok alkalmaval.
Nem értem miért nem tudtok megérteni. Az első babámnál én is így voltam, semmi nem volt fontosabb. Csakhogy két gyereknél más a helyzet. Azért, hogy az egyiknek jó legyen (hogy szoptatom) a másiknak nem adok kaját? Mert az egész napom azzal megy el, hogy ringatom, büfiztetem, tornáztatom, szoptatom. Az espumisant is kipróbáltam, nem hat. Most teáztatom, hátha.
Nem kell folyton támadni a másikat, mert hidd el, nálam jobban senkinek nem fáj, hogy erre kell gondoljak. Nehéz úgy döntést hozni, hogy mindenkinek jó legyen, pláne, ha ilyenről van szó. Tudom, hogy az anyatej a legjobb, és nem ettől akarom megfosztani, hanem a fölösleges fájdalomtól, magamat meg a stressztől.
De persze igyekszem türelmes lenni és még próbálkozni, de azt hiszem nem egy idegbeteg anyukára van szükségük, jobb lenne, ha kiegyensúlyozott lennék.
De még próbálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!