2 hónapos szoptatott babának mitől lehet atopiás dermatitise?
Figyelt kérdés
Az orvos azt mondta anyatejtől,én nem hiszem el,inkább mosószerre gyanakszom.Volt már valakinek,mi a kezelése,és mennyi idő alatt jön rendbe.Oltást sem kaphat így.2011. jún. 22. 21:18
11/15 A kérdező kommentje:
És akkor 2 hónaposan abba kell hagyni a szopit?Vagy szenvedni?Melyik a jó megoldás.Délbe megyünk Bőrgyógyászhoz,majd jelentkezem mit mondott.
2011. jún. 23. 10:07
12/15 anonim válasza:
Én nem hagytam abba a szoptatást, mert előre nem tudhattam, hogy attól javul-e. De ha tudtam volna sem teszem meg. A tejmentes tápszerek sajnos vagy szója alapúak, vagy teljesen mesterséges anyagokból vannak, mert egy ilyen baba nem ehet HA-s tápszert sem. Azoknál az anyatej sokkal jobb. Kísérletezni kell, hogy pontosan mi okozza az ekcémát és azt elhagyni.
A tejfehérje allergiás kisfiú anyukája.
13/15 anonim válasza:
És ha öröklött.
A fiamnak az van
14/15 anonim válasza:
08.35 vagyok.Nálunk a HA tápszer tökéletesen bevált.Nem okozott gondot!Én inkább abbahagytam,minthogy nézzem hogy csóró gyerek véresre vakarja magát:(Nem ér annyit!
15/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mi lesz a bőrgyógyászaton, én kaptam rá krémet, tegnap délre lett kikeverve, és mára már alig látszanak a foltok! Szerintem a szoptatás többet ér annál, hogy elhagyjuk, de mint mindenhol ebben az esetben is lehetnek kivételek! Ha az anyatej miatt szenvedne a gyerekem, véresre vakarná magát, tele lenne foltokkal, én elválasztanám, HA nem lenne hatékony megoldás rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!