2 hónapos szoptatott babának mitől lehet atopiás dermatitise?
Figyelt kérdés
Az orvos azt mondta anyatejtől,én nem hiszem el,inkább mosószerre gyanakszom.Volt már valakinek,mi a kezelése,és mennyi idő alatt jön rendbe.Oltást sem kaphat így.2011. jún. 22. 21:18
1/15 anonim válasza:
Te iszol tejet??? eszel tejterméket... ha igen, attól bizony lehet.
2/15 A kérdező kommentje:
Semmi tej,semmi tejtermék,barátnőm gyerekéről van szó.
2011. jún. 22. 21:21
3/15 anonim válasza:
Eszik párizsit, virslit? egyéb nem sonkaféle felvágottat?
Tojást?
S igen mosószertől is lehet. Sokára múlik el ha nem tudják kizárni az allergént. De kinőhető.
4/15 anonim válasza:
de az is lehet hogy sosem derül ki, vagyis nem étel, mosópor, stb okozza
nálunk is van, 4 hónaposan jött ki neki, azóta egyre rosszabb, igazából csak az antihisztamin, és a szteroid segít rajta
nyáron kicsit jobb, télen rosszabb
de azt nem értem miért nem kaphat oltást? az enyém minden oltást megkapott. Szerintem itt vmi tévedés van
5/15 anonim válasza:
A fiamnak az általam megevett paradicsomtól jött ki. Elhagytam a paradicsomot, rendeződött (nagyjából) a helyzet.
6/15 A kérdező kommentje:
Én sem értem az összefüggést.Ma volt a doki náluk,és azt mondta nem lehet oltani.Holnap megyünk bőrgyógyászhoz.Nagyon csúnya szegénykének,én ilyent még nem láttam.az egész teste,a hajlatokban pedig száraz és vörös,pikkelyes.az arca is olyan.
2011. jún. 22. 21:55
7/15 anonim válasza:
A nagyfiam 3 éves lesz és neki a paradicsomos húsgombóctól jön ki mindig. Abból iszonyú mennyiségeket meg tud enni, még nálam is többet és a 3. nap a fenekét teljesen kicsapja. Kenőcsöt írtak fel rá és fenistil cseppeket.
8/15 anonim válasza:
huh, már írtam volna, hogy "miért nem kaphat oltást?" de aztán láttam, hogy írod, hogy az egész testén olyan... Nekünk csak az arcocskáján van úgy egy érményi folt, voltunk bőrgyógyásznál, azt mondta ekcéma, kaptunk egy kenőcsöt, amitől elmúlik! Azt mondta, ez gyakori babáknál, nagyrészt kinövik! Lehet, hogy az orvosod, azért nem oltja, mert az írásodból én úgy ítélem meg, hogy elég komoly mértékben terjedt el! Én nem tudom, hogy a kislányomnak mitől van... :(
9/15 anonim válasza:
Márpedig lehet az anyatej!Az én lányom csak addig volt ekcémás míg szoptattam(tejles tej,tejtermék,tojás,marhahús,paradicsom diétán voltam),7 hónapos volt mikor elegem lett,és leválasztottam,azóta semmi baja!
Üdv:kozmetikus anyuka
10/15 anonim válasza:
Az én kisfiamnak is akkor múlt el teljesen, amikor abbahagytam a szoptatást. Én is tejmentes diétán voltam a kezdetektől, amitől javult is, de teljesen csak akkor múlt el amikor már nem szopott (1 évesen). Most 2,5 éves, még mindig tejfehérje allergiás, diétán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!