Van valami "módszer", hogy az éjszakai szopik kimaradjanak?
Vagy legalábbis a hajnali 2 órási, mert már nagyon fáradt vagyok, s a papája is rágja a fülem, hogy már végig kellene aludnia az éjszakát. Még mindig 3 óránként szopizik, sőt reggel - délelőtt van, hogy 2 óránként. Kap tápszeres pótlást, így is. Sokszor hiába adok neki lefejt tejet, vagy tápszert, nem hajlandó megenni, de 2- 3 óra múlva már újra kér....
Jövő héten tölti be a 5. hónapot, április végén lesz 6 hós.
Huh, aranyosak vagytok! Sejtettem, hogy ez van, csak mégis, hátha van valakinél valami csodamódszer, amitől már holnaptól lehetne aludni :)))))))
Tejcsim meg lehet, hogy van, csak én vagyok asszem nagyon parás már. Ugyanis volt egy időszak, amikor alig gyarapodott, közben a tejem is nagyon lecsökkent. Azóta fejek, mint a güzü, s a dokinő tanácsára tápszerrel is pótolok. Innen a parám, meg hogy jaj, szegény, keveset eszik! Szóval, nagyon is jogosan "okoskodtál", tégy máskor is így! :))
Szia! Az én fiam 1,5 hónapos volt mikor egyszer anyummal kellett hagynom és max120ml helyett 150 ml adott neki. A gyerkőc teljesen lefagyott. Kipróbáltam másnap este 9-kor cici + a napközben lefejt 50 ml. Reggel 6-kor kelt. Olyan boldog voltam mint még soha. Bár én keltem fejni e akkor is más mert azzal megvagyok 10 perc alatt. először aludt akkor 9 órát a fiam , minusz a este 9-es szopi tehát akkor 8 órát. Figyeld hogy milyen a hőmérséklete amit még oda akarsz adni és pl. nálunk pohárból nem issza meg -kiköpi- csak cumisüvegből.
Remélem udtam segíteni.
2 hós baba ancija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!