6 hónapos a babám, már 1 hónapja elutasitja a cicit, de még fejtem neki, viszont most már nem birom fizikailag a sok fejést, igy szeretném, hogy lassan kevesebb tejem legyen. De sajnos az elmúlt időszakban durván megkinoztam a mellemet a sok fejéssel, igy több tejem van, mint valaha. 1 hete már azt csinálom, hogy ha feszül is, mindig csak annyit fejek ki, amig 1 picit alábbhagy a feszülés, de sajnos még mindig állandóan be van durranva. Sajnos volt már 1 mellgyulladásom, nem szeretnék még egyet..Mit tudnék tenni még, hogy egyre kevesebb termelődjön? Az a baj, hogy ennél kevesebbet nem tudok fejni, mert akkor érzem, hogy begyullad. Most jegelem éppen, meg hideg vizes borogatás van rajtam, de apasztógyógyszert nem szeretnék szedni. Még valami más megoldás lenne? Köszönöm, ha válaszoltok!
Hogy haladsz?Én 30-30 mili,reggel és este.Most vagyok egy picit tanácstalan,így a végefele.Félek,nehogy begyulladjon a mellem.
2011. júl. 12. 07:52
13/19 A kérdező kommentje:
Szia!:-) Ott tartok én is, hogy már csak reggel, este, és igaz, lejön 100ml.egyes alkalmakkor, de ez igy már kényelmes nekem, mert éjjel nem feszül, és nem kell mindenhova cipelnem a fejőgépet. Ráadásul 5-5 perc alatt lejön. Úgyhogy lehet, hogy 1 darabig igy tartom, és akkor még kap pici lefejt tejet a lányom is :) De érdekel nagyon, hogy alakul Nálad, majd ird meg, szerintem először kihagynám a reggeli fejést. (egyszer csináltam, és nem lett baj estére) Utána csak esténként, majd azt is elhagyhatod. De lehet, hogy a 9.06-os válaszoló segit neked! irj majd!!
2011. júl. 12. 09:59
14/19 anonim válasza:
Sziasztok!
Én adtam a tanácsot. Úgy látom bevállt! :)
A vége fele egyszerre hagytam el mind a két fejést, mert úgy gondoltam, hogy ha folyamatosan ingerlem tovább, hiába csak napi egyszer, akkor még mindig termelni fog és sosem lesz vége. Lehet, hogy hülyeség, de én emiatt hagytam el egyszerre az utolsó kettőt. Én akkor kb. 60-60-at szedtem le.
Viszont minden egyéni, hallgassatok a megérzéseitekre és sikerülni fog. Ha még sok van, nagyon feszül érdemes csökkenteni a mennyiséget, ha már kevesebb pl. 30-30 :), akkor sztem elhagyható egyszerre. Ha nagyon fájna egy icipicit kell lefejni. Sok sikert! Várom az eredményeket.
2011. júl. 12. 13:06
15/19 anonim válasza:
Köszi lányok a válaszokat.
Még annyit szeretnék,hogy ha begyullad a tejmirigy akkor az fáj igaz?Mert érzem a mirigyeket ha megtapintom de nem fáj és nekem előtte is elég mirigyes volt a mellem.
Még jövőhétig csinálom.Holnaptól,csak 20-20-at fejek le még egy-két napig (ha sikerül,mert a balból reggel csak 15 jött le) ,aztán szeretném elhagyni a reggelit,majd végleg az egészet.Inkább lassan,de biztosra megyek.
2011. júl. 13. 11:46
16/19 anonim válasza:
Én az elején éreztem csomókat a mellemben, konkrétan nem fájt, de a férjem minden este kimasszírozta. Jól eső fájdalmat éreztem a masszírozás alatt. Szerintem ez még nem jelenti, hogy begyulladt, de azért masszírozd ki. Ha meg csak 15 jön le, akkor nem erőltesd a 20-at... minél kevesebb annál jobb.
2011. júl. 13. 15:57
17/19 anonim válasza:
Oké,köszönöm.
2011. júl. 14. 08:33
18/19 anonim válasza:
Sikerült elapasztani???Nekem igen,a fenti módszerrel :)
2011. aug. 16. 07:40
19/19 A kérdező kommentje:
Nekem is sikerült szerencsére, szuper ez a módszer- 1 hete vittem le a pincébe a mellszivómat!! :-) Nagyon hálás vagyok a tanácsokért, köszönöm Nektek!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!