Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen gyógynövénnyel tudnám...

Milyen gyógynövénnyel tudnám elapasztani a tejem? Esetleg homeopátiás készítmény?

Figyelt kérdés

8 hónapos a kisfiam,de szoptatni sose tudtam, mert csak 1-2 cseppnyit tudtam kifacsarni, ő pedig nem tudott szopizni. A mai napig, ha megnyomom a cicim, folyik belőle pár csepp tej.

Mivel kistesót szeretnénk, jó lenne ha ez a tejci dolog megszűnne. Úgy tudom, a magas prolaktin szint az oka.

Tudom, hogy van rá gyógszer, de azt nem akarok szedni!

2008. nov. 3. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! A homeopátiás bogyók közül az urtica urens ch 15-ös jó az apasztásra.

Üdv.

2008. nov. 3. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Én meg ezt szedtem tejserkentőnek, akkor hogy van ez???

Figyelni fogom a válaszokat, mert én is így állok, bár nekem volt tejem, szoptattam is 10 hónapig, de már nem szopik a lányom, és még mindig van pár csepp.

2008. nov. 3. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Tejserkentésre az urtica urens 5ch-t, apasztásra az urtica urens 15CH-t lehet használni. Ha neked volt tejed a 15-től, akkor az vagy mázli, vagy keveset szopiztál belőle.

Üdv.: 1.

2008. nov. 3. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:
A másodiknak: az 5CH való serkentésre, a 15CH pedig apasztásra. De van itt még egy csomó: Ricinus Communis (ricinus) 5CH, Agnus Castus (barátcserje) 5CH, Phosphoricum acidum (foszforsav) 5CH, Solanum dulcamara (ebszőlő) 5CH, Lac caninum 5CH, Pulsatilla pratensis (kökörcsin) 9CH, Ignatia amara (ignácbab) 30CH, Chamomilla (kamilla) 30CH (www.springmed.hu)
2008. nov. 3. 16:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Upsz, elnézést: ezek serkentésre valók, amiket felsoroltam. De az a lényeg, hogy apasztásra mindig a nagyobb számú (15 CH stb.) valók. Elnézést kérek még egyszer. :)
2008. nov. 3. 16:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A második vagyok. Köszi igazatok van, biztos a urtica urens 5ch-t szedtem serkentésre. Akkor ezek szerint most a másikat kéne.
2008. nov. 3. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!