Nyáron való szoptatások egyenlőek a folyamatos fejlődési ugrásokkal?
Értem ez alatt, hogy a nagy meleg miatt lecsökken az étvágy, kevesebbet eszik a babám, emiatt a tejem is lecsökken. Aztán visszajön az étvágy és meg kell ismét növelnem a tejem mennyiségét.
Érdemes fejni, hogy megmaradjon ugyanazon a szinten a tejem?
Egyetértek az előzővel! Kérdező, nekem is erős a gyanúm, hogy az itatás is belejátszik a mennyiség ingadozásába. Ti. lehetetlen azt kikalkulálni, hogy melyik nap mennyire éhes/szomjas a baba, ráadásul a tejmennyiséget nem is "kintről" szabályozzuk... Sokkal jobb lenne, ha nem kapna semmi mást, csak anyatejet. Ez az egészségének (bélflóra) is jobbat tenne és a te tejed is jobban be tudna állni.
Egyébként meg amilyen frontok vannak mostanság, nem csodálom, hogy így alakulnak a szoptatások. Ne legyetek ettől megijedve, ha nem stresszeltek rá, csak lazán és rugalmasan próbáltok szoptatni, valószínűleg könnyebben menne.
Egyik válaszoló, igen, nekem is van gyerekem. 40 hónapos és még néha szopik, úgyhogy van tapasztalatom a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!