Szoptanít-tal lehet adni tápszer pótlást?
Kipróbáltuk! :) Jól ment a dolog! 50-t tettem bele, az mind el is fogyott. Viszont rájöttem, hogy lehet, hogy kevesebb is elég, és akkor mindkét mellet kapja meg, igaz? Te is félúton tetted őt át a másikra?
Nekem úgy van mostanában, hogy estétől reggelig elég a tej 1 vagy 2 mellből. De reggel 9-től mintha elzárnák a csapot, alig van, nem lakik jól és mivel kevés van nem is jön úgy, a tejleadó reflexem sem az igazi, várnia kell sokat, és nagyon türelmetlen lesz, ordít, sztrájkol sokszor, és a végén még jól se lakik. De attól független naponta többször tapasztalom, hogy mennyire szeret szopizni, sokszor mással meg se nyugszik, csak ha az ölemben van és cici a szájában. Csak ez a nagy gondom, mert néha már úgy érzem, hogy nem evésre hanem csak nyugtatócuminak kell a mellem, pedig pont fordítva kellene lennie.
De ezzel a kis szerkezettel most remélem javulni fog a helyzet.
Köszi még egyszer és boldog babázást neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!