Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan oldjátok meg a szoptatá...

Hogyan oldjátok meg a szoptatást házon kívül?

Figyelt kérdés
Én elég szégyellős vagyok és nem szívesen szoptatok máshol, csak a 4 fal között. De hát mennem kell a nagyobb gyerekkel pl. játszótérre, ha ott jön rá a picire az ehetnék, akkor hogyan oldjam meg? Egyszer a férjemmel már kipróbáltuk, ott volt mellettem és segített. Hát egy kész katasztrófa volt, nem tudom egyedül, hogy fog menni. Először is,hogy takarjam el magam? Felhúzom a pólómat, kicsatolom a melltartót, addig, hol a baba? Képtelen vagyok megcsinálni anélkül, hogy ne lássanak be. Hangsúlyozom, engem tényleg nagyon zavar ez, szóval légyszi ne írjatok olyat, hogy ne foglalkozzak vele....azok írjanak, akik tudnak valami jó megoldást. Köszi!
2011. jún. 12. 22:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vettem szopi melltartót és egy textilpelenkával takartam le magam. Először kikapcsoltam a melltartóm,pelenkát magamra terítettem arra az oldalamra,amelyik mellre tettem.Kezembe vettem a babám,letakartam a pelussal,felhúztam a pulcsim és a pelenka alatt kényelmesen cicizett.Kocsiban is így ettem meg.Szeretek csavarogni a kislányommal,így kénytelen voltam megoldani,eleinte furcsa volt,de megszoktam.
2011. jún. 13. 12:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Kivágottabb felső, csak lehúzom, nem csatolom ki a melltartót, és textilpelenka!
2011. jún. 14. 14:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi ha megyunk valahova mindig viszunk lefejt tejet!
2011. jún. 14. 14:51
 14/14 anonim ***** válasza:
22%

ne csak magatok miatt legyetek diszkrétek. szerintem a járókelők többsége sem kíváncsi erre. vannak nagyon gusztustalan emberek is :(

sok sikert!

2011. jún. 21. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!