Ha be kell mennetek a városba a babával, hogyan oldjátok meg a szoptatást? Ha tápszert visztek, azt hogyan kell tárolni, hogy ne romoljon meg?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 20:32
1/6 anonim válasza:
Nekem amig csak szoptattam, az egyszerű volt: mindig kéznél volt, ha kellett :) De igyekeztem olyan helyekre menni csak babástul, ahol azért van pelenkázó, el lehet nyugalomban vonulni, de olyan is sokszor volt, hogy az autóban szoptattam és a csomagtartóban pelenkáztam. Később vittem magammal üveges bébiételt, akár gyümölcs akár főzelék, sajátot nem készitettem igy el előre, nehogy megromoljon. Vagy valahol megmelegittettem, ahol volt mikró, vagy van autós melegitőnk, amit a szivargyújtóra lehet csatlakoztatni. Most már eszik gyümölcsöket, abból is lehet apróbb darabokat előkészitve elvinni, vagy pl a banán nagyon univerzális. Olyan is volt, hogy a rizspépet vagy tápszert is vittem magammal, forró vizet külön cumisüvegben, addigra pont iható meleg lett, mire kellett, vittem kanalat, kimértem, kevertem, megitta. Előre végig kell gondolni, de szerintem megoldható.
2/6 anonim válasza:
szia!én megkérdeztem,hol etethetem meg a picit.mindig mutattak egy helyet.ha szopizik,akkor ne adj neki tápszert.most már eljutottam oda,ha éhes,megetetem bárhol.
3/6 anonim válasza:
én kocsiban illetve ismerősökhöz szoktam beugrani e célból. de szoptattam már pelenkázóhelyiségben is, ahol szerencsére volt 1 db szék:)
4/6 anonim válasza:
Lefejt tejet viszek üvegben. Ha hosszabb időre megyek, akkor mellszívót is. (Nem szopik a babám, sajnos.)
5/6 anonim válasza:
Amig szopizik a babád,ne adj neki tápszert csak azért mert egyszerűbb igy útközben megetettni,mert leszokhat a szopizásról.Sokkal jobb ha megszoptatod valahol,bárhol.
6/6 xStefix válasza:
Hordozókendő / nagy sál és szoptatós póló / kivágott top + blúz, ing.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!