Miért nem eszik a kisbabám?
Figyelt kérdés
A kislányom most 4 hónapos, és 3 napja szinte egyáltalán nem eszik. Még csak cicizik, próbáltam már neki lefejni és cumisüvegből odaadni, de úgy sem fogadja el. Szinte csak teát iszik egész nap. Mikor odakerül a sor, hogy szoptassam, keservesen sír, ordít. Mitől lehet? Orvoshoz csak holnap délután tudom vinni.2011. jún. 6. 13:40
21/24 anonim 

válasza:

Ha meg nem fogadja el, akkor ügyelet! Olyan nincs, hogy napokat várunk, mert az orvost nem lehet hívni elérni. Egy gyerekorvosnak mindig elérhetőnek kell lennie, ha nem ilyen akkor a helyedben sürgősen lecserélném. 3 nap éppen elég egy ekkora gyereknek, hogy kiszáradjon és éhezzen. Lehet még kórházba is kerültök, de minél tovább húzod, annál nagyobb baj lehet belőle. Már eljött az a pont, hogy mindegy hogy mit, de egyen! És orvos!!!
22/24 anonim 

válasza:

Kérdező az alap kiírt kérdésben azt írja, hogy babája "szinte nem eszik". Szerintem ez óriási különbség ahhoz képes, hogy "nem eszik". És mivel kívülállóként nem tudjuk megállapítani, hogy valójában mennyit is fogyaszt a baba, erős túlzásnak érzem azzal "fenyegetni", hogy mindjárt kiszárad a baba. Egyébként nem tudom, ti hol laktok, itt Budapesten épp pár napja egyáltalán nincs döglesztő meleg, ma meg aztán pláne nincs.
Frontok viszont vannak, ez mindenkit megvisel, hát még egy pici babát.
Úgyhogy kedves kérdező, hallgass a szívedre, nézd hogy van-e elegendő pisis pelusa, és próbáld mellre tenni minél gyakrabban a babát, mert az anyatej inni és ennivaló egyben.
Minden jót Nektek!
23/24 A kérdező kommentje:
Tényleg azt írtam, hogy "szinte nem eszik", de sokan még olvasni sem tudnak, csak vádaskodni! Meg azt is írtam, hogy cumisüveggel is próbáltam, de azzal sem fogadta el! Aki normálisan nem tud válaszolni, az tartsa meg magának a bunkó megjegyzéseit! Szerintem ez volt az utolsó, hogy itt "segítséget" kértem!!!
2011. jún. 6. 20:36
24/24 anonim 

válasza:

szia.az nem lehet hogy szájpenésze van?én úgy hallottam hogy az fáj nekik és azért sem ehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!