Miért nem eszik a kisbabám?

Mióta szeded a fogamzásgátlót? Az is megváltoztatja a tej ízét.
Egyébként miért teáztatod, ha anyatejes?
Azt cumisüvegből kapja? Akkor lehet cumizavar is.

Esetleg a meleg miatt?
Egyébként nálam is így volt egy szombati napon. Nem akarta elfogadni a cicit és sírt, is, mint a te babód. Aztán addig erőltettem, míg "kénytelen" volt enni és azóta jól eszik. Nem tudom, hogy akkor mi volt a baj. Szerintem a meleg miatt, mert szokatlan volt, új volt neki érezni, hogy melege van. Én erre tippelek.
Cumizavar lehetséges, bár mi is esténként pótoltuk az anyatejet, és akkor napközben nem volt semmi gond. Közben vizet adtunk neki, tehát nem volt még így sem cumizavaros.
Nem lehet, hogy jól lakik a teától?

De most írta,hogy nem akar szopni 3 napja,azért adja a teát..ami teljesen ésszerű,hiszen ilyen melegben egy 4 hónapos csecsemő nagyon hamar kiszárad.Tán várná meg azt?
Jobb lenne,ha pohárból vagy kanálból itatnád egyébként.Szeirntem a foga miatt nyűgös,vagy fáj valamije esetleg? Füle,torka

Igen, de azt sem írta, hogy a teáztatást mikor kezdte, én úgy értelmeztem, hogy nem az elmúlt 3 napban, hanem már korábban.
És ez egy ördögi kör. Minél több teát kap, annál kevésbé fog szopizni.

milyen teát adsz neki??Szerintem szomjoltásra a víz megfelelőbb lenne...
És mikor nem szopizik, akkor mit csinálsz vele?Adsz neki teát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!