Miért nem eszik a kisbabám?

Neked is jó hülye védőnőd van! Már bocs!
Egy anyatejes babának a nagy melegben is bőven elég az anyatej!Mert mivel igény szerint működik a dolog ilyenkor sokkal több a hígabb szomjoltó tej!Az emberi szervezet nem hülye, pontosan tudja mikor milyen tejet kell termelni!
Másfél éves szopizó kisláyn anyuja!

Utolsó vagyok, csak mennem kellett!
Abba gondolj bele, hogy a 4 hós babád gyomrocskája milyen pici, és ha abba a teát "tömöd", akkor főleg ebben a melegben, mikor amúgy is kevesebb "kaját" kíván, azt a csepp hasznos helyet is elfoglalja a tea!
Valószínű azért nem akart szopizni, mert melege van!Ilyenkor hagyd, majd ha éhes lesz akkor fog enni!
Mi is sokkal kevesebbet eszünk ebben a melegben!Mindgi arra kell gondolni, hogy Ők ugyanúgy működnek,mint mi, csak kisebbek!
Ha 4-5 óránként kér

Az rendben van,hogy kevesebbet eszünk de inni viszont kell.
kérdező,probáld meg 4-5 óráig de ha utána se szopik akkor itasd meg.
csak azért vagyok ilyen stikkes az itatásra,mert tényleg van olyan szopisztrájk mikor semmit nem akar szopni a gyerek.Dolgoztam gyerekosztályon,és bár a szülők cska jót akarnak rengeteg baba került be beesett kutaccsal,kiszáradva mert szopni nem akart,inni meg nem adtak neki.:(

Nálunk sem szopizik rendesen 3 napja, úgyhogy valószínű a meleg + fogzás. Nem baj ha adsz folyadékot, nehogy kiszáradjon, én mondjuk plusz vizet adok.
Előre is bocs, de a csak anyatej híveknek pedig annyit,hogy én is így csinálnám,hogy ha megszomjazik,akkor elő a cicit és szívja le az elejét,de nem teszi. Én a lötyi mellet ugyan kínálgathatom, csak etetéskor fogadja el amikor jó sok van benne. Nem vagyunk egyformák. A folyadéknak pedig be kell menni. Mások tapasztalatát mindig lehurrogják, és nem értik meg hogy szakadatlanul azt üvölteni léptem nyomon,hogy "mér nem anyatejet adsz", már eléggé unalmas és idegesítő dolog is. Persze,hogy az anyatej a legjobb, de nem mindenki tud állandóan adni, jöhet nekem a sok szoptatási tanácsadó is, ráadásul a kérdezőtől mostanában nem fogadja el.

Elnézést mindenkitől!!!!!
Okosabbnál okosabb tanácsokat adtok, csak éppen azt nem veszitek észre, hogy a gyerek abszolút nem eszik csak iszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 napja nem eszik a gyereked és Te itt kérsz tanácsot????
Meg védőnőtől?? Azonnal orvos!!!! Meddig akarod még éheztetni? 3 napja nem eszik, Te hogy éreznéd magad 3 nap nem evéstől? Lehet, hogy már ereje nincs szopizni.
Azonnal orvos!
És igen, lehet, hogy cumizavaros és akkor mi van? Inkább erőlteted tovább a szopit és a teát minthogy normál táplálékot adj neki 3 napja??? Ez a helyzet, nem fogadja el a cicit, mert rájött, hogy számára az élet kellemesebb cumisüvegen keresztül, de attól még ne éheztesd!!!
Fejj és ad neki üvegből!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!