Hogy sikerult leszoktatnod a masfel eves babadat az allando cicilesrol?
Hány foga van már?
Az én lányom is csak ciczni hajlandó ha jön a foga!12,5-13,5 hós koráig csak ciczett, majd mikor kijött 2 hét alatt a 4 rágófoga újra evett!
14,5-15 hós koráig megint csak cici kellett, akkor a 4 szemfoga jött ki!Utána helyreállt!
Volt már hogy evett rendesen,normális adagokat a felnőtt kajákból(mármint nem cici)?
Azén lányom is másfél éves, de most nem jön foga, így csak reggel délben és este szopik, meg néha ha éjjel felébred!
Másfél éves Ő is!
Koszonom a valaszokat,:-)
Nemakarok en korhazba kerulni,Isten ments:-)Masra irta az egyik kedves valaszolo.A kisfiamnak jonnek a fogai sorba igaz meg csak 10van,de nemis az a gond.Hanem ,h van mikor 15x is felkel ejszaka +hajnali 5-tol egyfolytaban szopizik,es olyan ures a mellem reggelre+nemalszok mar lassan 2eve,meg 1x sem sikerult az ejszakat ataludni,nameg olyan jolenne mar egy kicsit elmenni valahova a ferjemmel,csak estere,dehat kisem tehetem a labam,mert ha felkel-marpedig fel oranal tobbet nem alszik egyszerre-igy aztan kicsit kivnankozok emberek koze is+a masodik baba elott jolenne egy kis pihi:-)
Amugy vannak olyan napjai,h eszik,de az k egy fel virsli,de az mar nagyon nagyon sokat eszik ha az bemegy...Keveset eszik nagyon,de mint irtam 15kg,igy aztan a tejem valami szuper bomba hizlalo:-)
Uh. 15ször egy éjszaka??? nem csodálom,hogy ki vagy..
Próbáltad már,hogy nem szoptatod,hanem csak simogatod,megfogo a kezét,utána kijösz? Végső esetben ha semmi nem használ,akkor tényleg nagy levegő,és éjszaka nincs cici.2-3 nap hiszti után nem fog felkelni. Legalábbis 15* biztos nem. Ez neki sem jó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!