Anyatejes babám utoljára pénteken kakilt, nagy baj?
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 17:04
1/12 A kérdező kommentje:
15 hetes
2011. máj. 30. 17:08
2/12 anonim válasza:
nem.
anyatejesnél a heti egy sem ritka.
az annyira jó kaja, hogy szinte teljes egészében feldolgozza a szervezetük.
3/12 anonim válasza:
az én kislányom is heti egyszer kakilt,-és sokszor akkor is csak úgy ha,meghőmérőztem,vagy kúpot kapott.. :-(
én is nagyon aggódtam de a gyerek orvos ugyanazt mondta,mint az előző válaszoló,így már kicsit megnyugodtam.
Most már 3 éves lesz,és 2naponta van széklete.
4/12 anonim válasza:
Az én babám 12 hetes és van h hetente 1x van.Múltkor feszítette,na akkor adtam kúpot,de szegénynek csípte szerintem,így legközelebb nagyon végszükségben adom be.Tegnap 5 nap után kakált,de tényleg jó kaja az anyatej,ugyanis semmi szaga nem volt,épp hőmérőzni akartam,azért csomagoltam ki,és tele volt rotyizva a pelus.Míg jókedvű,nem görcsöl és nem erőlködik ha kakál,addig nincs baj.
6/12 császárgalóca válasza:
Ahogy előttem már többen leírták teljesen normális az anyatejes csecsemőnél, ha heti egyszer van széklete, viszont, ha ez gondot okoz neki(püffedt a hasa, nyugtalan), akkor a szélcső használalát javaslom, mivel ahhoz nem szokik hozzá, viszont a kúphoz igen.
7/12 anonim válasza:
NEm baj, kislányom ennyi idősen volt h 10napig sem kakilt. Azt mondta a védőnénik h anyatejes babáknál nem baj és h jól tudja hasznosítani a tejcsit és nincs fölösleg.
8/12 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy vannak babák, akik 7-10napig nem kakilnak. De ha nagyon zavar, picit dugd fel neki a hőmérőt, az megizgatja egy kicsit!
9/12 pendejHo válasza:
Egyáltalán nem baj, addig amíg nem sír, hogy fáj a hasa. Anyatejes babáknál előfordul, hogy nincs széklet napokig. Nekünk volt olyan, hogy 5 napig nem volt, de ha őt nem zavarja és csak anyatejet eszik, akkor nem baj!!
10/12 pendejHo válasza:
A hőmérőzést azért nem ajánlom, mert megszokhatja a baba. Ne zavarjon, csak ha sír.. A baba mindent elmond neked nem kell mindent könyv szerint tenni, állítólag a csukás is csak minket zavar, a gyerköcöt nem, ha zavarja, akkor elkezd sírni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!