2 hónapos kisfiam csütörtök délelőtt kakilt utoljára. Csak anyatejes! Meddig várjak? Mit adjak neki?
Figyelt kérdés
Látom, hogy kínlódik, de a Glicerines végbélkúpot 3 éves kor alatt nem ajánlják. Mitévő legyek? Nagyon aggódom. Kérlek Segítsetek!!2009. márc. 29. 19:32
1/4 anonim válasza:
Elvileg normális, hogy egy anyatejes baba akár 4-5 napig, némelyik még tovább nem kakil. Ha azonban ő ahogy írod, kínlódik, adj neki néhány kávéskanálnyi cukros kamillateát, vagy te egyél meg néhány szem aszalt szilvát vagy szilvalekvárt. Ezek a tejjel át mennek az ő szervezetébe és így neki is hatnak.
2/4 anonim válasza:
NEM KELL AGGÓDNOD!AZ ÉN BABÁMMAL IS UGYAN EZ A "BAJ".(AMI IGAZÁBÓL NEM IS BAJ)MEGKÉRDEZTEM A DOKIM ÉS AZT MONDTA EZ NORMÁLIS DOLOG.JÓL HASZNÁLJA FEL A PICI SZERVEZETE A TEJCSID.(AMI NAGYON JÓ)SZÓVAL AGGODALOMRA SEMMI OK,EZ TERMÉSZETES.(LEGALÁBBIS A VÉDŐNŐM ÉS A DOKIM SZERINT)BOLDOG BABÁZÁST!!!EGY 2,5 HÓNAPOS KISLÁNY ANYUKÁJA
3/4 anonim válasza:
Anyatejes babáknál normális, ha néhány napig nincs széklet, de csak akkor, ha a babát nem zavarja. Nálunk is volt egyszer ilyen, akkor én is láttam, hogy borzalmasan zavarta már, nagyon nyűgös volt. Próbáltam hőmérőzni, tornáztatni, nem használt. A védőnőm tanácsára egy glicerines kúpot hosszában félbe vágtam és azt adtam a babámnak és az már segített. Másnap reggeltől elkezdtem szilvalekvárt enni és néhány napig ezt reggeliztem. Azóta nem volt ilyen gondunk, pedig gyakran csak másnaponként van kakija a kisfiamnak. Éppen ma 7 hónapos!
4/4 anonim válasza:
A glicerines kúpot egészben nem ajánlják. Minden gyerekdoki felírja már a baba születése előtt. Félbe kell vágni és úgy használni. Nyugodtan használd. Én már három alkalommal használtam, mert nem bírtam nézni a babám nyűglődését. Semmi baja nem lett, sőt jól kikakilta magát és utána egész nap vigyorgott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!