Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy szoktassam cumisuvegre a...

Hogy szoktassam cumisuvegre a kisfiam?

Figyelt kérdés
4 honaposak vagyunk es mielott meg a fejemet leharapna valaki amiert ilyet akarok leirom az okot. Szeretnek szoptatni tovabbra is, de mar 2 honapja kuzdunk, az etetesek 80%ban tiltakozik a cici ellen es nyom el magatol. Mar mindent kizartam, hogy miert lehet, a legutolso tipp az volt (orvose) hogy talan refluxos es az zavarja. Kap ra gyogyszert de semmi valtozas...kifogytam az otletekbol, idegileg padlon vagyok, ez igy senkinek nem jo. Egyetlen utolso tippem az lenne, hogy tul erosen jon a tej, mert neha mellenyel es kohog, de nem dol orran szajan. Probaltam kicsit lefejni ha nagyon feszul es ugy adni de az sem segitett. Nem akarok tapszerezni, anyatejet kapna tovabbra is, fejnem...de igy hogy hol eszik hol nem a tejtermelesem is allandoan ingadozik, felek elobb utobb elapad. Felek a tapszerektol, nem akarom hogy odaig jussunk, ezert gondoltam hogy attol jobb a lefejt tejci. Egyelore viszont visszautasitja a cumisuveget (dehat a cicit is nagy cirkusszal fogadja el). Help!
2011. máj. 30. 12:36
 1/1 xStefix ***** válasza:
100%

Még mielőtt váltanál: kérdezz IGAZI szakértőt, azaz szopis szaktanácsadót (ibclc). Ez tipikusan szopási sztrájk, amit leginkább úgy lehetne kezelni (megszüntetni), ha tudnád, mi az oka. Ha te eddig nem találtad meg, az nem azt jelenti, hogy egy profi se tudna még újat mondani. ;) Az eüsök általában nem elég képzettek ehhez sajnos..

Én Rózsa Ibolyát vagy Diószegi Esztert javaslom neked, telefonon.

2011. máj. 30. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!