Szerintem várj a műtéttel.Hasonló helyzetben vagyok,nálam kisebb beavatkozásra van szükség,egy hemangiómát kell lemütsenek.Az én gyerekem 3 éves,bármikor elválaszthatnám,de inkább várok a műtéttel.Persze nem azt javaslom,hogy 3 évet várj te is.
2011. máj. 27. 22:25
12/18 xStefix válasza:
Értelek. Hát ha tudsz még várni, akkor várj. De akárhogy is, én biztosan beszélnék szaktanácsadóval is, mert minél nagyobb a gyerkőc (és ritkábban/kevesebbet szopik), annál bátrabban lehet a gyógyszerszedés mellett szoptatni, általában.
2011. máj. 28. 08:22
13/18 anonim válasza:
Én fül-orr-gégész vagyok, és egyáltalán nincs szükség erős fájdalomcsillapítókra a műtét után. Sőt, a legtöbb kórházban helyi érzéstelenítésben csinálják, attól meg még szoptathatsz is akár a kórházban is, ha a férjed behozza a babát, egyébként meg attól, hogy 2 napig lefejt tejet vagy tápszert kap a pici, nem lesz cumizavaros. A műtét napján és másnap bent vannak a tamponok, az egy picit kellemetlen, de sima Algopyrinnél nem kell több. Mire hazamész nincs szükség semmilyen gyógyszerre.
nekünk az 1 év utáni elválasztódás a legszimpatikusabb. de ezt mindenki maga dönti el. (vagy a babája)
2011. máj. 28. 13:21
15/18 anonim válasza:
NEMM KELL ELVÁLASZTANI majd magától leszokik!!
2011. máj. 28. 18:49
16/18 A kérdező kommentje:
Tényleg minden kérdésemre választ kaptam, köszönöm, különösen a doktornőnek és az lll linket küldő válaszolónak. Akkor várok a baba 1 éves koráig, de ha tényleg csak algopyrint kell szedni és 1-2 nap kihagyás ellenére folytatni fogja a szopizást, akkor az lenne a legjobb! Nem értem, miért mondta az orvos,hogy az elválasztás után legyen a műtét...
2011. máj. 28. 21:37
17/18 anonim válasza:
Stefixel teljesen egyet értek.Kérdezz szakértőt ez ügyben ,lehet meg lehet oldani a gyógyszerszedést úgy is pld hogy reggel szop iaztán veszed be a gyógxszert,este megint szopi és gyógyszer.De a szakértők tudják melyik gyógyszer mennyi idó alatt ürül ki a szervezetből.
Már mindenre választ kaptál, de leírom megerősítésnek: a szülés után három nappal volt egy műtétem. Az aneszteziológus azt mondta, hogy 12 óráig ne szoptassak az altató miatt. A műtét után kérdeztem a gyerekorvost, hogy akkor esetleg tápszert, vagy valamit adnának a babámnak. Erre ő azt mondta, hogy nyugodtan szoptassak, nem lesz semmi baj. Nem is lett.
Különben a nővérem gyógyszergyárban dolgozott, ő azt mondta hogy sokszor automatikusan ráírják a gyógyszerekre, hogy terhesség és szoptatás alatt tilos szedni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!