Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A 10 hetes babám 5-6 naponta...

A 10 hetes babám 5-6 naponta kakil. Van ezzel még így valaki? Pocakját szoktam maszázni, hogy segítsek neki egy picit, de nem is "panaszkodik" a picim jó kedvű, jól alszik stb.. Az orvos azt mondja minden rendben, vannak ilyen babák.

Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Probáld meg a kamillateát. Használ hasfájásra is és lazítja a székletet. Kifejezetten cukrosan adva meghajtja a Babát. Jó egészséget és boldog babázást kívánok!!
2009. márc. 15. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha normális állagú a széklete,nem erőlködik,nem sírós miatta és főleg ha anyatejes ne csinálj semmit.A kamilla pedig allergizálhat is és ok nélkül nem kell hasmenést csinálni neki+nem hiszem,hogy egy 10 hetes babának kell a finomított répacukor.Az orvosod szerint is ok minden!
2009. márc. 15. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyatejes akkor ne csinálj semit ez természetes .Ha nagyon zavar egyél meg egy pár mandarint vagy kivit. Nekűnk segitett.
2009. márc. 15. 20:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ha anyatejes, a szervezete jól hasznosítja a tejet. Nem kell vele semmit csinálni.Főleg, ha őt nem zavarja. esetleg te ehetsz néhány szem aszalt szilvát vagy szilvalekvárt. Átjutva a tejbe ez segíthet. Bár ha ő így jól érzi magát, én ezt se csinálnám. Amíg csak anyatejes volt az én kislányom, addig ő is csak 4-5 naponta rakta tele a pelust. De akkor bőven bepótolta a kimaradt napokat is:))) Most 6 és fél hónapos és lassan kóstolgatja a gyümölcsöket is, így már kicsit gyakrabban van tele a pelus.
2009. márc. 15. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Anyatejes 9 hetes kisfiamnak is volt ilyen gondja,csak őt meg is viselte hogy 3 napig nem kakilt.A laktoherb szoptatós tea nagyon bejött, napi 1 litert ittam és igy minden nap volt széklete 2-3-szor.Most csökkentettem, már csak egy pohárral iszok és igy is van széklete, de ha abbahagyom akkor megint nem tud produkálni:DPróbáld ki a tejedet is növeli és a babának sem kell külön adni semmit.Sok sikert!
2009. márc. 16. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!