Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitől fogyhatott el egyik...

Mitől fogyhatott el egyik napról a másikra a tejem? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Eszem a homeós utricát vagy ricinust, iszom a laktoherbet, két napja még reggel ömlött belőle, igaz kicsit étvágytalanabb volt a babám, lehet e miatt? most négy hós nem hiszem hogy fejlődési ugrása van. Most fejek ezerrel de csak pár csepp jön, igaz nem éhes mert adtam neki lefagyasztottat, nem kellett neki, Mi lehet a baj?
2009. márc. 15. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag az anyának is vannak hormonális változásai, és akkor lehet, hogy kevesebb a tej. Lehet, hogy meg fog jönni. Én akkor jártam így, amikor 3 hónapos volt. Eléggé kétségbe is estem, még éjszaka is felkeltem fejni, úgyhogy lett megint tejem. Ne add fel, igyál sokat, egyél jókat és pihenj. Ha 1 napig nem szopik rendesen, attól még nem apad el.
2009. márc. 15. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen :( Kevesebbet szopizott pár napig (mensi miatt) és utána majdnem totál elapadt a tejem. Nem használt a homeo, tea és a gépi fejés sem. Szopi után közvetlenül kézzel fejtem végül, először csak pár csepp jött, aztán már 5-10 ml, majd 30 és így tovább, végül teljesen visszajött. Na és persze a gyakori mellretétel és a két mellből szoptatás a legfontosabb ilyenkor!!!
2009. márc. 15. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a babád nem jelzi hogy éhes lenne, nincs miért izgulnod! Ne félj, szól a gond van a tejmennyiséggel. Ráadásul változik a tej sűrűsége is, de ezt biztos te is tudod. Ha a baba nem szól, ne idegeskedj!!!
2009. márc. 15. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!