Nagyon remélem tápszerre nem kerül sor, de érdemes azért venni valamelyikből előre biztos ami biztos alapon?
Szia
Mi úgy jöttünk haza a kórházból, hogy sztem egy fél csecsemőotthont el tudtam volna látni tejjel, de nagyon féltem ,hogy mi lesz, ha hirtelen elapad (nem volt alapja, de rettegtem hogy éhezne a gyerek ha mondjuk én lebetegszem vagy mittomén).
Úgyhogy másnap, mikor kijött a gyerekorvos, írattam fel tápszert, a férjem kiváltotta és azóta is ott porosodik a szekrényben... nem is tudom, szavatos-e még.
Amúgy Beba Ha Start Aktív (azért HA, mert én sokmindenre allergiás vagyok)
Szerencsére nem kellett, és mivel időközben telepakoltam a fagyasztót is, sztem nem már is fogom kibontani.
De engem megnyugtatott a tudat, hogy végszükség esetére is lenne megoldás.
Ha Magyarországon szülsz, akkor előre tényleg ne vedd meg, a kórházban majd kiderül, hogy lesz-e tej, kell-e a táp, vagy ha nyugtalan vagy, akkor ír a doki egyet, ahogyan a többiek is tanácsolták.
Én külföldön szültem, itt a kórházban nem sok minden derül ki, mert reggel szültem és délután már hazaengedtek, szóval én még szülés előtt vettem egy doboz tápszert. Sajnos nekünk kellett is, mivel egy csepp tejem nem volt, délutántól éjszakáig folyamatosan cicin volt, de akkor már olyan keservesen sírt, hogy muszáj voltam a táphoz nyúlni. Én áldom a megérzésemet, hogy megvettem, mert nem tudom, hogy mit csináltunk volna az éhes néhány órás négy kilós újszülöttel, mivel az összes küzdelmem ellenére a tejem egyáltalán nem indult be.
Talán ment volna a férjem világgá tápszert keresni az éjszaka közepén, de akkor meg én lettem volna kétségbeesve, hogy otthon maradok egyedül a babával, mert még szinte fel sem tudtam fogni, hogy megszültem és nem igazán voltam a helyzet magaslatán.
Szóval ne kelljen használnod, de én azt mondom, hogy léleknyugtatónak, meg mumusriogatónak nem árt, ha van egy otthon és szurkolok neked, hogy jó sokáig porosodjon az a doboz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!