Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hány hónapos koráig kelt...

Hány hónapos koráig kelt babád éjjel szopizni? Hányszor szopizott? Hogyan szoktattad le róla?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 17:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
az enyém tápszeres, de olyan 6 hetes koráig. este játszunk vele és igyekszem jóllakatni, így kibírja reggel 5-ig, 6-ig.
2011. máj. 17. 09:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Én a szerencsésebbek közé tartozom, mert az 5 hónapos babám este 8-kor szopizik utoljára, utána egyből alszik is és csak reggel 5-6 óra körül ébred. Viszont az első kisfiam ennyi idősen 10-15x is ébredt éjszaka. bár ő sem cicizett már éjjel, de mindig vissza kellett neki adni a cumit, ha kiesett a szájából.
2011. máj. 17. 14:38
 13/14 A kérdező kommentje:

Elválasztani semmiképp nem szeretném, szopizzon csak addig, amíg jól esik neki. :) Egyébként imádom szoptatni, csak ez a kialvatlanság készít ki sokszor... Nem hinném, hogy az éhség miatt csinálná, egyszerűen csak megnyugtatja, ha a szájában van, mert legtöbbször csak cumizik rajta.

Az apukás ötlet nekem is tetszik, csak sajna mióta megvan a babánk, férjem külön szobában alszik (az ő döntése volt, neki így kényelmesebb), úgyhogy az éjszakai műszakba nem segít be abszolút.

Köszönöm a válaszokat, bár azért örülök, hogy nem vagyok egyedül. :))))

2011. máj. 19. 22:37
 14/14 anonim válasza:
Az én kislányom is 10 hónapos. Elalszik este 9-10-kor. van, hogy 1 órán belül még felébred. Utána éjfél körül elalszom, 1-fél 2 körül megint kel, és 4-5 óra felé megint. Utána már csak 7-8 körül. szóval teljesen átérzem, amit érzel! ez tényleg kimerítő! Főleg, hogy reggel kelni kell, hogy a nagyot vigyem a suliba. Én mostanában próbálgatom, hogy nem egyből a cicit adom neki, hanem csak elringatom. Van amikor beválik. (de ez ritka, és általában csak egy kis időt nyerek vele) A "legrosszabb", hogy ő újszülött korában csak 1-szer kelt fel éjjel, utána 4-5 hónaposan átaludta az éjszakát és kb 7 hónapos kora óta kel fel így. Nem tudom, hogy a foga miatt e (most bújt ki neki az első), vagy a tejem nem elég tápláló már neki, vagy csak cumizni szeretne (egyébként műanyag cumit utálja), nem tudom.
2014. jan. 8. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!