Anyukák! Nem baj ha a 3 és fél hónapos babám áttért 3 órási evésről 4-re, nem korai ez? Így 6 x eszik egy 24 órában. Többi lent.
De hogy kevés. nekem újszülötten is csak 4 óránként evette, éjszaka meg 6 óra is eltalt egy egy etetés között.
ha csak 5x enne azzal sem lenne baj, szerintem nekem csak 5x evett ennyi idösen már.
ha a babád így elégedett, akkor ez a jó neki.
de fontos, hogy ne óra alapján etesd, hanem ahogy kéri.
Enyém ilyenkor már csak napi 4-5 alkalommal szopizott, azt hittem kevés, de nem, mert tök jól fejlődött. Csak mindig paráztam rajta, hogy miért csak 4-szer eszik.
Most 6 hós, 4-5 alkalommal szopizik + 1-szer kap valami hozzátáplálást (még a kóstolgatásnál tart).
A lányom 1 hónaops kora óta 4 óránként eszik. Rádásul 3 hete már az éjszakát is úgy átalussza, hogy este 7 után reggel 6-kor kér csak enni. Szépen fejlődik, 3 kg-ot hízott születése óta.
4 hónapos baba nayukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!