Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukák! Nem baj ha a 3 és...

Anyukák! Nem baj ha a 3 és fél hónapos babám áttért 3 órási evésről 4-re, nem korai ez? Így 6 x eszik egy 24 órában. Többi lent.

Figyelt kérdés
Nem akart rendesen szopizni 3 óránként 1 hétig,ordított a cicin aztán a doktornő és a védőnő tanácsára áttértünk a 4 órási evésekre,így eszik rendesen,de nem kevés ez neki?
2011. máj. 10. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha kevés lenne,akkor szopna sűrűbben. Ők még tudják,hogy mennyi elég nekik.
2011. máj. 10. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:

De hogy kevés. nekem újszülötten is csak 4 óránként evette, éjszaka meg 6 óra is eltalt egy egy etetés között.

ha csak 5x enne azzal sem lenne baj, szerintem nekem csak 5x evett ennyi idösen már.

2011. máj. 10. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:

ha a babád így elégedett, akkor ez a jó neki.

de fontos, hogy ne óra alapján etesd, hanem ahogy kéri.

2011. máj. 10. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Enyém ilyenkor már csak napi 4-5 alkalommal szopizott, azt hittem kevés, de nem, mert tök jól fejlődött. Csak mindig paráztam rajta, hogy miért csak 4-szer eszik.

Most 6 hós, 4-5 alkalommal szopizik + 1-szer kap valami hozzátáplálást (még a kóstolgatásnál tart).

2011. máj. 10. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kell nézni az órát, te sem akkor eszel, mikor lejárt a 4 óra! Figyeld a jelzéseid és etesd meg, amikor éhes! Nem kell túldramatizálni. Igény szerinti szoptatás. Ez a 3 ill. 4 óránkénti szoptatás már elég régen aktualitását veszítette.
2011. máj. 10. 22:43
 6/7 anonim ***** válasza:

A lányom 1 hónaops kora óta 4 óránként eszik. Rádásul 3 hete már az éjszakát is úgy átalussza, hogy este 7 után reggel 6-kor kér csak enni. Szépen fejlődik, 3 kg-ot hízott születése óta.

4 hónapos baba nayukája

2011. máj. 11. 10:13
 7/7 Maxima ***** válasza:
az en babucim is csak 4-5 orankent eszik, az ejszakat atalussza 4 hetes kora ota. most 7 hetes. hizik mint a kismalac, ugyhogy ezen nem kell aggodni. ahogy fentebb irtak, mi sem akkor eszunk amikor az ora mutatja hanem amikor ehesek vagyunk. okosabbak a kisbabak mint ahogy mi gondolnank :))
2011. máj. 12. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!