Miert faj meg mindig a szoptatas? Meddig lesz igy?
Figyelt kérdés
Nem a bimbo faj, hanem az udvara amikor szivja a cicit. Talan rosszul kapja be? De jol kinyitja a szajat. Meg az elso 2-3 szivas is nagyon faj meg. 3 hetes kisfiu anyukaja2011. máj. 10. 19:20
1/8 xStefix 

válasza:

Akár hónapokig is eltarthat, amíg teljesen megeddződsz / ő megtanul teljesen jól szopizni...
2/8 anonim 

válasza:

nekem 3 hónapig fájt. akkor derült ki, hogy rosszul kapta be. szopi tanácsadó segített megtanulni jól mellretenni.
városban laksz? neked is ajánlom, hogy keress fel egyet!
3/8 anonim 

válasza:

Nekem is rettenetesen fajt, rettegtem a szoptatastol annyira fajt. Kiderult hogy le van nove a pici nyelve, igy nem is tudott eleg hatekonyan szopizni es nekem meg annyira fajt, hogy vegigbogtem minden szopizast. Mar fel akartam adni mikor felcsippentettek a nyelvet es hirtelen minden fajdalom megszunt. Azota is vidaman szopizik. Most 14 hos. Ha mar minden mast vegigzongoraztal megeri megnezetni hatha le van nove a nyelve.
4/8 anonim 

válasza:

nekem pár nappal fájt tovább, mint 3 hét, talán lassan te is túl vagy rajta. ha nagyon nem enyhül, akkor meg ott a bimbóvédő. használd nyugodtan, van aki nem javasolja, de semmi kárát nem tapasztaltam. a baba azzal is és anélkül is tud szopni, egyáltalán nem zavarta meg. neked meg mennyivel jobb érzés, hogy nem kell összeszorított foggal szoptatni
5/8 anonim 

válasza:

Attól függ, hogy fáj! Ha "sebfájdalom" nem nagy a baj! De ha elviselhetetlenül erős a fájdalom, és vörösek a bimbóid az udvarral együtt, akkor azonnal fordulj orvoshoz! Én bőrgyógyászhoz mentem! Kiderült, hogy fertőzésem volt, a pici szájpenészétől fertőződtem én is meg! Glycerinum boraxatum szopi után a pici szájába, és a melledre! Ne hallgass a "majd elmúlik-ra" lehet, hogy nincs gond, csak érzékenyebb a cicid, de ha gond van tenni kell!!!
6/8 anonim 

válasza:

3 hét? Nekem 2 hónapig fájt, minden szoptatáskor sírtam. Aztán egyszer csak elmúlt. Most már szeretem. Pedig nem hittem volna, hogy valaha ezt mondom majd... Vegyél Garmastan krémet, az segít!
7/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy le van nove a nyelve. Megneztem az ujjammal es ugy kapja be, hogy a ket inyevel harap ra. Ugye nem er ki a nyelve az inye fole. Ez baj lehet? Ettol fajhat?
2011. máj. 12. 07:33
8/8 xStefix 

válasza:

Ha gyanús, akkor mutasd meg a gyerekorvosnak, ő tovább fog küldeni a fül-orr-gégészetre, ahol felcsippentik neki. Nem egy élmény, de a "jó cél érdekében" szükség van rá, ha tényleg le van nőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!