Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miert faj ennyire a szoptatas?

Miert faj ennyire a szoptatas?

Figyelt kérdés
ket hetes a masodik gyermekem,de csupa szenvedes a szoptatas.berepedt.kiazott a bimbom.faj az egesz mellem.ha levegot veszek szinte elviselhetetlen. elso babaval ment a szoptatas szoval a mellre helyezes nem lehet gond. de akkor mi a baj? mikor mulik el?a sok szenvedestol mintha a tejem is fogyna:-(
2011. szept. 8. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Nincs lenőve a pici nyelve? Érdemes lenne megnézetni a védőnővel/dokival.

Esetleg a pici rosszul kapja be a bimbót... rossz a technikája.

Mondjuk, a 2. és a 3. babával nekem is tovább tartott a kellemetlenség :S

2011. szept. 8. 17:00
 2/4 A kérdező kommentje:
de le volt nove de a korhazban felvagtak neki. a technikaja olyan mint az elso gyereke volt ezert nem ertem
2011. szept. 8. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem sem volt ennyi gondom az első gyermekem szoptatásával. Ott minden simán ment 22 hónapig.

De most nekem is majdnem 1 hónapig be volt repedve a mellbimbóm. Nagy kin volt mig begyógyult.

Aztán is maradt a fájdalom, de nem olyan élesen fájt, mire kiderült, hogy a kórházból hazahozott szájpenész okozza a bajt. Én is azt hittem egy adott pillanatban, hogy nem fogom tudni szoptatni, mert tejem is mintha apadt volna. 2 hetes volt a kislányom, amikor mellgyulladás miatt belázasodtam.

Most 6 hetes a kislányom és nagyjából minden rendeződött. A babák is különböznek. A kisfiam ügyesen harapott rá a mellre, a kislányomnak pedig én kell szó szerint a szájába dugjam, mert magától csak a bimbóig jut.

Kitartás!

2011. szept. 8. 18:38
 4/4 A kérdező kommentje:
huh, akkor remélem nekem is hamarosan rendeződik a dolog
2011. szept. 8. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!