Ha már 2 hete nincs tejem, újra lehet indítani?
Első vagyok
Laktoherb tea?Nekem anno ez segített és meg fogsz lepődni,de az ananász is!Konzerv számra ettem és nagyon beindult tőle a tejem.
Szia!
Elméletileg az is tud szoptatni aki soha nem szült, hanem örökbe fogadott babája van, úgyhogy nincs minden veszve. Többször mellre kell tenni a stimuláció miatt, és kérdezd meg a védőnőt tud-e ajánlani valamilyen készítményt. Nekem anno homeopátiás bogyót ajánlottak, hogy több legyen a tejem, de két nap után abbahagytam, mert még annyi se volt mint előtte :) A laktoherb nekem is jó volt, de tényleg a stimuláció a lényeg.
Szerintem keress meg szoptatási tanácsadót. Sok kérdést fel fog tenni, és a válaszok alapján tud tanácsot adni. Esetleg megnézi a babád száját, szopitechnikáját, a melleidet (nőttek, változtak terhesség alatt? szülés után éreztél tejbelövellést?)
Addig is jó lenne, ha cumisüveg helyett valami szoptatásbarát módon pótolnád a tejet (pl. pohárból) Esetetekben ajánlani tudom az SNS készüléket is, mert így pótlás közben is éri inger a melleidet.
nnna az előzővel ne foglalkozz.
biztos nincs tejed? mert sokan nem tudnak semmit kifejni, a baba mégis kiszívja nekik ami kell.
a more milk nem használ? mert szerintem az az egyik legjobb.
Én mindenképp azt javasolnám, hogy minél többször tedd cicire a babád, akár óránként/fél óránként, és hidd el vissza fog jönni a tejed! 40 nap a tej elapadási ideje!
(szopi tanácsadótól tudom amit tudok)
És egyszserre csak egyféle bogyót/teát/ bármilyen tejszaporító szert szedj!De ha igény szerint ciciztetsz max 1-1,5 hét alatt beáll amennyi csak kell a kisfiadnak!
És ne lepődj meg ha nem tudsz fejni!Semmilyen mellszívó nem olyan hatékony mint egy kisbaba!ÉS ők tudják növelni legjobban a mennyiséget! :)
17 hónapja szopizó kislány anyuja!
Pedig az elején nem hittem volna hogy menni fog, már két naposan ellenkezett :(
Kitartás és HIT a sikerben!És rentgeteg megerősítés és biztatás (páromtól és a szopitanácsadónktól) segített nekünk!
Kitartás és bizalom
Ha fejni nem tudsz, az nem baj, attól még lehet elég tejed. Ha valaki fejni is tud, annak TÖBB teje van, mint szükséges lenne!
Egyébként miből gondolod, hogy kevés a tejed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!