Mit kell tudni a tápszerekről?
Figyelt kérdés
Betegség miatt egy ideig nem szoptathattam, ezért elapadt a tejem. Mivel több mint három hónapig nem kellett tápszerrel etetni a babát, így teljesen analfabéta vagyok ezzel kapcsolatban. Milyen a jó tápszer? Mit kell figyelembe venni? Egy majdnem négy hónapos gyerek lehet allergiás valamilyen tápszerre?2008. febr. 15. 19:25
1/5 anonim válasza:
Szia!
Ilyen idős korban még hypoallerén tápszert szokott felírni a gyerekorvos, ez nem tejalapú tápszer, rá is van írva a dobozra, hogy 1-es HA (hypoallergén), választhatsz 2-3 márkából is. Az unokatestvérem ugyanennyi idős baba volt, mikor tápszert írt fel az orvos neki, de elszúrta, mert nem ezt a fajtát és azóta tejallergiás. Figyelj oda, nehogy így járj!
2/5 anonim válasza:
Normális hogy egy idő után a tápszeres babáknak beáll a kakijuk a tápszertől? Miért???
3/5 anonim válasza:
A Nutrilon tápszer ha megcsinálom normális hogy olyan krémes habos állagu??
A bukós babáknak valót kaptuk!!Tényleg az nem baj hogy nem bukós a babám de az olyan babáknak valót irattam fel ??
4/5 anonim válasza:
vagy maradjunk a Milupánál? Mert az irták fel először az aptamilt HA-t!!
5/5 A kérdező kommentje:
Basszus koccanj már ki a kérdésemből ha nem tudsz rá válaszolni, és írj ki saját kérdést!
2008. okt. 2. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!