Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mért eszi az öklét 12hetesem?

Mért eszi az öklét 12hetesem?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete csinálja,egy nap többször is rájön,hogy eszi az öklét,kezét,ujját.Talán éhes? Vagy a foga lehet?Ilyenkor csupa nyál minden.
2011. máj. 8. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Fogacska!
2011. máj. 8. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát bizony a fogacska jön. Az enyém is 3 hós körül lehetett, amikor elkezdett mindent gyömöszölni a szájába. 4 hónapos korában ki is bújt a két kis fogacskája. És csak abból vettem észre, hogy szopi közben megharapott. Más jelen szerencsére nem volt, nem nyüglődött miatta. Viszont most 5 hónapos és nagyon kínlódik a felső két fogával.
2011. máj. 8. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én 3 hósom is két kb 2 hete csinálja ugyanezt:) Akkor ezek szerint fogacska? Már ilyen korán? Hmmm....
2011. máj. 8. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem biztos, hogy fogacska. Ez életkori sajátosság. Az enyém is csinálta ennyi idősen, de nem a foga jött.
2011. máj. 9. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én babám is csinálta, de nem jött még ki foga (már 5 hós lesz). Én azt hittem, éhes, emiatt kapott tápszeres pótlást (több napos "gondolkodás" után), amit azóta nagyon megbántam. Mégha éhes is volt (nem tudom, az volt-e valóban), gyakrabban kellett volna akkor esténként mellre tennem, nem tápot adnom. (De azóta már leszoktunk a tápszerről is.) Szerintem is életkori sajátosság (vagy ugye jön a foga is), az én babóm azóta is eszi a kezét, meg persze minden egyebet is. :)
2011. máj. 9. 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:
enyémnek is mindig a szájában az ökle! tuti h nem éhes! babás sajátosság:) elővette a nagyobb babakönyvét elolvasni miket irtam anno a 3hónapos jellemzéshez-s lám abban is benne volt, hogy mindig a szájában az ökle..:)s neki későn 7hónaposan jött az első foga:)
2012. máj. 18. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!