Hogyan szokatassam le a szopiról?
Figyelt kérdés
Kislányom 11 és fél hónapos, még reggel este szopizik, de már szeretném elválasztani,viszont nem fogadja el sem a tápszert, sem a tejet. Mit csnáljak?Hogy szoktassam át?Egyáltalán kell-e neki más a szopi helyett?2009. márc. 9. 11:10
1/6 anonim válasza:
az én kisfiam 9,5hónapos Ő is inkább csak éjszaka esetleg korareggel szopizik én tejpépet adok neki reggelire vacsorára.nekem éjszaka ha esetleg felkel nem fogadja el a teát.amíg még van tejcsim bár nem túl sok adig azt adok neki.
2/6 anonim válasza:
Az én második lányom sem fogadta el soha a tápszert, egyik fajtát sem. Bár én mindkettő gyerekre "rábíztam", hogy mikor hagyják abba a szopizást. Az első egy éves kora körül elhagyta, ő úgy fogadta el a tápszert, hogy tettem bele egy kevés Nesquik kakaóport. A második lányom pedig nagyon sokáig szopizott. Szerintem bízd rá, ha nem kéri, akkor vegyél neki pépeket, korának megfelelő tejtermékeket, mást nem tudsz csinálni. Lehet, hogy később elfogadja majd.
3/6 A kérdező kommentje:
A kakaót én is próbáltam, de azt sem issza meg. Tejpépet szokott kapni néha, de azt sem nagyon szereti. Ha nem adok neki semmit a tejcsi helyet csat teát az baj?Mert annyira már nem is igényli a szopit, csak nem issza a tejet, tápszert és azért szopiztatom még...
2009. márc. 9. 11:26
4/6 anonim válasza:
Szerinted miért nem issza a teát, tápszert, kakaót? Mert még szopizni akar. Erre van szüksége, csak figyelj a babádra, ne te döntsd el, meddig szopizzon, hiszen ez egy elég erős lelki kötődés is, nemcsak arról van szó, hogy jól lakott-e vagy sem! Szüksége van még rá, hát had szopizzon még.
5/6 A kérdező kommentje:
A harmadik válaszadónak: a kommentben írtam, hogy már szopizni sem nagyon akar!Úgy kell többször rátennia a mellemre, hogy végre elfogadja!
2009. márc. 10. 13:21
6/6 anonim válasza:
Akkor egyszerű a válasz: ne adj neki, ha nem kéri. Ügyesen leszokik magától. Csak akkor kínáld meg, ha kéri. Egyébként már adhatsz neki forralt tehéntejet, kakaót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!