1 hetes a kislányom és már alig tudok szopi után lefejni valamit, míg az első napokban dőlt a tejem. Nem fog elapadni ugye?
Szia!
Mindenkinek más vállik be!Én sose fejtem egyik fiammal sem. Mégis 1 éves korukig szopiztak. 2-3 óránként ettek kb 3 hónapos korukig. Mindig annyi tejem volt,amennyi nekik kellett.A lényeg,hogy igyál sok folyadékot. A szoptatós teával vigyázni kell,mert sajnos hasfájást okozhat a babának(védőnő mondta),ha túl sokat iszol belőle. Meg rendesen kell étkezni.
Azt szokták mondani, hogy a kereslet-kínálat elve érvényesül a szoptatásnál is. Nem kell feltétlenül fejned. Ha a babádnak nem lesz elég a tejecske, majd sűrübben fog enni kérni és akkor több fog termelődni és több lessz a melledben.
Ne aggódj! Rendben van minden és egy hét után is beállhat az összhang! Szerencsés vagy!
Emlékszem, amikor a fiam szopizott és éjjel már nem kellett neki, hát reggel úgy ébredtem, hogy ömlött a a cicimből a tej! Soha nem felejtem el, lefejtem és 200 ml jött le belőle! Hihetetlen megkönnyebbülés volt!!
Boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!