Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1 hetes a kislányom és már...

1 hetes a kislányom és már alig tudok szopi után lefejni valamit, míg az első napokban dőlt a tejem. Nem fog elapadni ugye?

Figyelt kérdés
Annyi van, hogy jóllakjon. Mondták, hogy majd egyszer az a normális, ha nem kell fejni, de egy hét után??
2008. febr. 14. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy hét után még tuti fejni kell. Én is így voltam, mint te, egy hét után alig volt, sőt semmi. Sűrűbben mellre tettem és minden szopi után fejtem kézzel, úgy, hogy folyt a víz a homlokomon, aztán ittam rengeteg szoptatós teát (Hippet és Laktoherbet) és nagyon beindult, utána naponta 8-10 decit fejtem le, és abba is hagytam a fejét mert már nem fért be a fagyasztóba a sok tejci!!! :-) Kitartás!! Sok sikert!
2008. febr. 14. 11:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mindenkinek más vállik be!Én sose fejtem egyik fiammal sem. Mégis 1 éves korukig szopiztak. 2-3 óránként ettek kb 3 hónapos korukig. Mindig annyi tejem volt,amennyi nekik kellett.A lényeg,hogy igyál sok folyadékot. A szoptatós teával vigyázni kell,mert sajnos hasfájást okozhat a babának(védőnő mondta),ha túl sokat iszol belőle. Meg rendesen kell étkezni.

2008. febr. 14. 11:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt szokták mondani, hogy a kereslet-kínálat elve érvényesül a szoptatásnál is. Nem kell feltétlenül fejned. Ha a babádnak nem lesz elég a tejecske, majd sűrübben fog enni kérni és akkor több fog termelődni és több lessz a melledben.

Ne aggódj! Rendben van minden és egy hét után is beállhat az összhang! Szerencsés vagy!

Emlékszem, amikor a fiam szopizott és éjjel már nem kellett neki, hát reggel úgy ébredtem, hogy ömlött a a cicimből a tej! Soha nem felejtem el, lefejtem és 200 ml jött le belőle! Hihetetlen megkönnyebbülés volt!!

Boldog babázást!

2008. febr. 14. 12:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi lányok! Igaz még mindig nem tudom, hogy hagyjam, mert szerencsés vagyok, vagy fejjem ész nélkül:)))
2008. febr. 14. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!