Milyennek kell lennie a 2 hónapos baba székletének?
Figyelt kérdés
3 napja napi 1x van csak széklete anyatejes babámnak, de úgy hogy segítenem kell lázmérővel. Anélkül eléggé kínlódik a pukik miatt.
Már nem hasmenéses jellegű, hanem krémszerű az állaga a székletének.
Ha nem segítenék rajta, nem is tudom mikor tudná kikakilni.
2011. ápr. 25. 13:22
11/13 anonim válasza:
14:40-es vagyok: nem használt a tea (nem is igazán szereti) Nálatok megoldódott már a probláma?
12/13 A kérdező kommentje:
Végülis valahol bele kell törődni és segíteni, ahogy tudunk, az orvos és a védőnő sem tud többet javasolni. Végig próbálgatni a lehetőségeket, majd csak múlik az idő és érik a kis szervezetük. Van egy listám, aminek tudom mi van az elején. Mi hat és mi az ami biztos nem. Még van egy-két ki nem próbált dolog (Glicerin kúp, Laevolac szirup). Egyelőre maradunk az Espumisan cseppnél szélgörcsökre (nagyon esetleg a Gripe Water), masszírozás/tornáztatás, mozogjon sokat az altája és végsősoron a lázmérő. Illetve még okoskodom, hogy én mit egyek...
2011. ápr. 29. 23:16
13/13 anonim válasza:
14:40-es vagyok megint
Utólag visszagondolva azokban a napokban, mikor a babámnak megváltozott a széklete sok csokit ettem, ez okozhatta a székrekedését. Most már helyreállt, napi 2-3 kaki van. A csokievéssel azóta vigyázok (pedig imádom), mert természetesen a baba az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!