Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tényleg nem ártok a babának?

Tényleg nem ártok a babának?

Figyelt kérdés

Mivel csak szoptatok, a babámnak adom a Konakiont szájon át. Első 2 alkalommal fehér átlátszó volt, amit átszűrtem a gézlapon a kiskanálra, s alig volt a kanálon valami. A 3. alkalommal pedig erős sárga színe volt, s sok volt a kanálon.

A tájékoztatón az áll, ha zavaros, akkor lehet nem megfelelően volt tárolva, s azt nem szabad oda adni a babának. Oda adtam neki, de megkérdeztem a védőnőt, Ő is s a gy.orvos is azt mondta, hogy az szerintük jó kell hogy legyen. Mondtam nekik, h azt jó ha szobában tároltam? S azt válaszolták, ha az van oda írva akkor jó. Igaz írja, hogy lehet opálos sárga is, de akkor miért van az, hogy első két alkalommal átlátszó volt, s most meg sárga? Azt mondták adjam továbbra is ezt neki.

Nem tudom írassunk-e ki újat? S az milyen árban lenne ha vennénk? Tudja valaki? S szerintetek jó lehet?

2011. ápr. 23. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem igazán értettelek. Megszűröd a Konakiont? Azt nem kellene! Ki kell önteni kiskanálra és beadni a baba szájába. Ha a szav. ideje még jó, ami a dobozon van, akkor biztosan jó szerintem. Ha nem csináltál vele valamit, amit nem kellett volna. (Nem hűtötted le, stb.)
2011. ápr. 24. 08:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is sárga volt (de átlátszó) és odaadtam és nem lett semmi baja a gyermekemnek. Már 3 éves :)

Szerintem nincs jelentősége! Viszont az átszűrést én sem értem. Féltél, h üvegszilánk került bele, vagy miért?

2011. ápr. 24. 15:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Nekem a védőnő javasolta, mikor mondta, hogy mikortól kezdjük el, arra ügyeljek oda, mindenképp szűrjem át, vegyek steril gézlapot, s szűrjem át, mert üvegszilánk is kerülhet bele.

Amúgy nem is lett volna ez eszembe, ha a védőnő nem mondja.

Hát nekem elég erőteljes sárga volt. S nem igazán átlátszó. Nem hűtöttem le, a szobában volt, de nálunk ne 23-24 fokot írt, ha jól tudom, s nálunk 28-29 fok is volt télen.

2011. ápr. 24. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!