Aki ad le anyatejet, naponta mennyit tudtok lefejni?
én is szeretnék, kb napi 3-4 dl tejem van amit lefagyasztottam, de már tele van a fagyasztónk. Van nagyobb mennyiségnél érdemes?
És h-sz-p mennek a tejért? Aznap fejtek vagy előző nap is?
Szia!
Én most fejeztem be 2 hete,mert annyira sok tejem volt,hogy gyógyszerrel kell most apasztani.A kisfiam már 16 hónapos,de még mindig ekvittek 25-30 litert havonta.
H,sz-p-n viszik a tejet.
Folyamatosan fejed,ami ők küldenek üvegbe.Már 2 deciért is kimennek.
Én 1 évig csináltam,de egy cseppet se apadt a tejem.Most is csak küszködök,most meg azért,hogy elapadjon.
Mindennap ki kell főzni a mellszívó alkatrészeit pelenkába s 2 hetente vízkőoldozni.Ha csak egy ici-pici baci belekerül kiöntik az összes tejet,mivel egybeöntik.
Én is így jártam az elején.Az első három alkalommal nem fogadták el,pedig alkalmanként elvittek vagy 8 üveggel.1 üveg 350 ml-es.
De utánna már nem volt gond.Csak a sok fejéstől beáll a kereslet-kínálat.Azt mondta a nőgyógyászok,hogy ez még 5 évig is így maradt volna.De ő az apasztás mellett döntött,mivel a mell is megnyűlik idővel.
Nem szeretnék plasztikai sebésznél kikötni.
Utolsó voltam!
Még annyit hozzáfúznék,hogy 20 kilót lefogytam az állandó mellszívástól!
Betti válasza:
Szia!
Érdemes ekkora mennyiséget már leadni szerintem.
Nálunk minden nap jönnek érte,napi 1 litert adok le a 8 hós fiam mellett,pedig ő is főleg még csak anyatejes,kevés szilárdat eszik.A legtöbb 1200 ml volt naponta,amikor még éjjel is fejtem,de 3 hónap után abbahagytam az éjjeli fejést,mert már elfáradtam,úgyhogy most beállt ez a napi 1 liter.
Üdv
Köszi, akkor utánajárok!
Igen, a kislányunk sem rajong a fagyasztott kiolvasztott tejért.
Minden nap kifőzitek a mellszívót? Elég az?
Hogyan csináljátok a vízkőtelesítést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!