Mi a jobb szerintettek, az ha csak anyatejet kap mondjuk 1-2 hónapos koráig, vagy ha 5-6 hónapig kap anyatejet 2x-3x naponta és mellé tápszert?
Nem akarok vitát elindítani, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Sajnos én 1 hónapig tudtam szoptatni, mert már nem volt elég tejem.El kellett kezdenem tápszert adni. Mára már csak lefejt tejet tudok neki adni, napi 2x 140-150ml-t. Most leszünk 6 hónaposak! A hozzátáplálást már megkezdtük.
Szerintettek van értelme folytatni????
Nem igazán értem a kérdést,mert a két dolog nem zárja ki egymást.Ha 1 hónapig tudtad kizárólag szoptatni,és azóta anyatej+tápszert kap,akkor mi a másik verzió?
Nem tudom próbáltad-e,h minden etetésnél mellre teszed először,h elég inger érje mellet,hátha fokozódik a tejtermelés.Aztán kaphatja a tápszert,ha próbálkozott kicsit.
Nem fogadj el már a cicit!
A kérdés az, hogy még érdemes e tejet adni neki?
A hozzátáplálást megkezdtük, délben már csak bébi ételt kap.
Szerintem érdemes neki anyatejet adni amíg tudsz,1 éves koráig úgyis ki fogod az összes étkezést váltani.
De ez az én véleményem,biztosan nehéz folyton fejni,csak kicsit bírd még!:)
Hát persze hogy érdemes adni neki. Annyi minden védőanyag van benne, amit tápszerrel nem tudnak utánozni!
Bírjad még! És ügyes vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!