Mit csináljak? Van egy anyuka aki viszi tőlem az anyatejet. Kezd beállni a kereslet-kínálat nálam, így ő naponta kevesebbet tud elvinni és a picikének kell adnia tápszert is. Hozott nekem tejserkentő teát.
mondd neki, hogy iszod=)
csak nem ellenőriz le
Igy van,monnd hogy fogyasztod,közbe meg nem:)
Hàt ilyen joszivü anya elfért volna az én szomszédomban is,mint te!
Tőlem is viszi egy anyuka a tejcsit, és nekem is volt ilyen problémám. Először hetente jött, 7 litert vitt, aztán egyre kevesebbet tudtam fejni, de nekem az volt a "gond", hogy a picim már kezdte átaludni az éjszakát és így nem keltem fel fejni, aludtam, mint a bunda. Reggel meg úgy éreztem fel akar robbanni a cicim. Innentől kezdve már egyre kevesebb tejcsit vitt, egyre gyakrabban jött. Mikor már szinte naponta keresett, hogy elvigye a babájának a napi 1 liter tejcsit, akkor bele kellett húznom és 3 óránként fejtem, pedig a babám már 4-5 óránként evett. Így el is értem, hogy ismét több legyen, most megint hetente jár. Napi 1 liternél többet nem szoktam már lefejni, és úgy oldottam még meg, hogy a bal cicim az én babámé, a jobból pedig a másiknak fejek.
Sajnos nagyon szükségünk van a pénzre, ezért tettem meg mindent ezért. Meg persze a másik anyuka is számít rám. :-))
Igazából nekem is azóta van kevesebb tejem, amióta a kincsem átalussza az éjszakát és teljesen átállt a 4 óránkénti szopásra. Csak reggel és este fejem le mind a kettő cicimet és így van napi 4-50 mili.
Utolsó válaszoló
Nekem nem az anyuka fizet, hanem a tb, mert hivatalos anyatej leadó vagyok, csak én nem a központba viszem be a tejet, hanem minden nap jön érte. Amúgy az állam 1800/litert fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!