Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem tudom kinek adni az...

Nem tudom kinek adni az anyatejem, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
EGy kis faluban élek.A legközelebbi államás kb 50 km-re van, nincs lehetőségem oda eljuttatni,ki nem jönnek érte.A faluban nincs akinek adnám, mert legtöbben szoptatnak, aki tápszert ad, érthetetlen módon nem akarja bevizsgált anyatejre cserélni.4 éve a másik kisfiamnál 3!anyukának is tudtam adni.Ennyire nem fontos már az anyatej??Napi 6 dl-ket öntök ki, mert már a fagyóba se fér.A környékbe se igen van, aki elvinné, mert a benzin is drága nemcsak a tápszer.Van ötletetek, vagy huzzam le továbbra , ahol eddig:(Katasztrófa...
2011. ápr. 22. 21:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. A kissebbik nálunk 1 hónapos, a nagyobb 3 éves. ő minden reggel és este kakaót iszik, egyszer kipróbáltam hogy anyatejből csináltam neki, észre sem vette a különbséget. Legalább az ő immunrendszerét is erősíti. :)
2011. ápr. 23. 15:05
 12/14 xStefix ***** válasza:

Ha sehogyse sikerül majd megoldani, akkor viszont tényleg felesleges, hogy ennyit fejj. Az meg pláne, hogy ki kelljen önteni...

Nem próbálod inkább visszavenni a fejést?

2011. ápr. 23. 17:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem is sok volt,itta a lefolyó.Napi 1 litret.Muszáj volt fejnem,hogy elkerüljem a gyulladást.Éjjel aludt ,én 3 óránként fejtem.
2011. ápr. 23. 21:30
 14/14 A kérdező kommentje:

Tényleg muszály fejni, mert nekem meg ráadásul pocsékolós is a cicim:), állandóan folyik.Ha nem fejném, hát az utcára se tudnék pár órára kimenni.Így is melltejgyűjtő van bennt éjjel-nappal, de az is kb 2 óra után megtelik, és 50ml-t öntök ki belőle.

A kakaót megpróbáltam.EGyszer megitta, másodjára ma mondta, hogy furcsa és arrébb tolta.Mikróba melegítettem a tegnapi tejet meg, illetve langyi lett így még egyszer visszaraktam, de tényleg fura volt:(Holnap újra megpróbálom...

Már körbetelefonáltam 4 faluban,most várom, hogy eljön e vki, mert lenne akinek kell, csak kérdés, hogy eljönnek e.Durva hogy itt helyben is azért nem viszik el, mert lusták, illetve az egyik azt mondta nekem, hogy így is hasfájós a gyereke, nem meri kockáztatni.Szóval szorítsatok, hátha vki meg mer bízni egy másik anyukában, és a gyermeke érdekeit nézve nem tápszert ad neki.

Köszönök minden hozzászólást, sziasztok.

2011. ápr. 26. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!