Nem tudom kinek adni az anyatejem, mit tehetnék?
Ha sehogyse sikerül majd megoldani, akkor viszont tényleg felesleges, hogy ennyit fejj. Az meg pláne, hogy ki kelljen önteni...
Nem próbálod inkább visszavenni a fejést?
Tényleg muszály fejni, mert nekem meg ráadásul pocsékolós is a cicim:), állandóan folyik.Ha nem fejném, hát az utcára se tudnék pár órára kimenni.Így is melltejgyűjtő van bennt éjjel-nappal, de az is kb 2 óra után megtelik, és 50ml-t öntök ki belőle.
A kakaót megpróbáltam.EGyszer megitta, másodjára ma mondta, hogy furcsa és arrébb tolta.Mikróba melegítettem a tegnapi tejet meg, illetve langyi lett így még egyszer visszaraktam, de tényleg fura volt:(Holnap újra megpróbálom...
Már körbetelefonáltam 4 faluban,most várom, hogy eljön e vki, mert lenne akinek kell, csak kérdés, hogy eljönnek e.Durva hogy itt helyben is azért nem viszik el, mert lusták, illetve az egyik azt mondta nekem, hogy így is hasfájós a gyereke, nem meri kockáztatni.Szóval szorítsatok, hátha vki meg mer bízni egy másik anyukában, és a gyermeke érdekeit nézve nem tápszert ad neki.
Köszönök minden hozzászólást, sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!