Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy fogadják a babák a tápszert?

Hogy fogadják a babák a tápszert?

Figyelt kérdés
Még nem kell, de félek nemsoká kelleni fog. Kevés a tejem, szopi után már alig tudok fejni, van hogy semmit. Most még pont elég. Azért vagyok kíváncsi hogy mit fog szólni ha esetleg muszáj leszek adni. Most 2 hónapos a babám.
2009. márc. 4. 13:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
babafüggő, de ha nem szert amit felírnak akkor írnak másikat..rengeteg van s ne stresszelj
2009. márc. 4. 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
5 hónaposan kellett a fiamnak éjszakára pótlást adni, mert nem volt elég neki a tejem. Hát 1 hétbe telt mire megitta, minden nap kínáltam neki, mire végre megivott 100 ml-t
2009. márc. 4. 13:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi 3,5 hósan kezdtük a tápszert,a izét 1 nap alatt megszokta,először persze fintorgott,de másnap már megitta a normál adagot belőle.Az már nagyobb probléma volt,h nálunk a Beba szorulást okozott,így áttértünk a Milupára,azzal semmi probléma nincs.De ez persze babafüggő,kinek mi "JÖN BE". Vannak babák,akik a HA tápszert nem eszik meg,mások a simát,szóval majd próbálkozni kell,de valamelyik mindenképp jó lesz,ezen tényleg ne stresszelj:)
2009. márc. 4. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy elfogadja, ne aggódj emiatt. Ha eddig tudtál szoptatni, ezután is fogsz tudni, tehát ne add fel! Ha nem érzed olyan keménynek a cicid, az normális. Én nem tudok fejni, mégis van mindig elég a babámnak. NYugodtan rakd többször mellre, lehet csak egy feljődési ugrásnál jártok és észre sem veszed, hogy többet eszik! Nekünk kb 3 hét /!/ volt, mire ismét be tudtunk állni a 3 - 3.5 órás evésre, akkor lett elég a tejcsi. Úgyhogy NE ADD FEL a dolgot:-)

Persze, ha nem megy, akkor pótold tápszerrel, volt, hogy nekem is kellett némelyik nap, főleg este. Az sem méreg! Ja és a babám gond nélkül becsapta. Milumil HA Start volt. NEkem a kórházban is ezt ajánlották, ha kellene.

Sok sikert!

2009. márc. 4. 13:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Sajnos nálunk nem volt ilyen szerencsés a helyzet, szülés után kaptam egy nagyon durva nyirok csomo gyulladást és elment az összes tejcsim, gyakorlatilag 1,5 hetes korátol tápszereztúnk, kb 8 hós koráig mert akkor már nem kellett neki egyszerüen ráunt.Nálunk nem volt fenn akadás szerencsére mert elsőre ugyan ugy elfogadta mint ha csak tejcsi lenne.Nekünk a milupa milumilt ajánlotta dokinő és végig azt használtuk.
2009. márc. 4. 13:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia, nem fogsz szeretni, amit most írok... ne a tápszeren gondolkodj, hanem hogy hogy tudsz több tejet csinálni magadnak... tejbegríz, rizsfelfújt, madártej... egyél, egyél, igyál sokat.... próbálj meg egy kicsit többet pihenni és nyugatásképpen... én nem fejtem és 10 hónapos múlt a fiam és még szoptatom... igény szerint. HA többet szopik, több termelődik... (az állatvilágban is így megy ez) Szóval inkább serkentsd azt a tejet. Jön a nyár, tudod mennyivel jobb a friss tej, mint pepecselni a tápszerrel? Bárhol meg tudod etetni, stb. És a babádnak is ez a legjobb.

Igyál gyógyteát, ki lehet bírni. Egyél, pihenj.

2009. márc. 4. 13:51
 7/8 anonim ***** válasza:
ja és a válasz... az én gyermekeim egy kortyot sem fogadtak el ha mégis, maradéktalanul kihányták.
2009. márc. 4. 13:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kipróbáltam mindent a tejserkentésre! Semmi nem jött be!
2009. márc. 4. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!