Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van még valaki, akinél másfél...

Van még valaki, akinél másfél óráig tart a babája szopizása?

Figyelt kérdés

4 hetes a kisfiam, 2 hetes kora óta tart. Akkor azt hittem fejlődési ugrás, de már nem hiszem. :) Nagyon komótos ez igaz. Ha 4 órát is alszik egyhuzamban és már biztosan nagyon éhes, mert bömböl, akkor is csak szép lassan bekapja és szép lassan szopizza a cicim. Nem alszik el rajta, bár néha becsukja a szemét, de a kis szája jár. Vagy lehet nem nyel, csak cumizik? De mérem és az adag megvan. Tanácsolják, hogy rövidítsem le, mert megbánom. Oké! De hogyan? Ha fél óra múlva leveszem, visítva ordít. Sőt! Még másfél óra múlva sem ő hagyja abba. Lehet, hogy függő? Vagy én rontottam el? Úgy gondolom van tejem, ha etetés közben megnyomom a mellem, spriccel. Hogyan tudnám rávenni, hogy intenzívebben szopizzon? Erő is van benne az tuti, mert az egyik ilyen levétel után, vigasztaltam, puszilgattam, ő meg megörült a bőrfelületnek és seccperc alatt kiszívta az arcom. Még, jó hogy nem a nyakam. :) Igazából én nem bánom napközben, jól elvagyunk. Ráadásul utána 3 órát alszik. De később?

Előre is köszi, hogy írtok.

2011. ápr. 19. 09:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én fiam is ezt csinálta kb 3 hónapos koráig, aztán megerősödött, és 10 perc alatt végez. Azért komfortszopi most is van, de inkább este, ha fáradt. Nappal nem ér erre rá, és hamar végez. Szerintem is hagyd csak, pláne, ha nem zavar, a későbbiekkel kapcsolatban meg ne aggódj. Én sokszor könyvet olvastam közben.
2011. ápr. 20. 22:53
 12/13 anonim ***** válasza:
nekem is így volt. most 5 hónapos és 20perc alatt kíszívja. türelem nálatok is apadni fog ha nő és már nem lesz olyan álmos
2011. ápr. 21. 15:05
 13/13 A kérdező kommentje:

Ohh... tényleg nagyon köszönöm lányok! 3 hónapos korára a hasfájás is elmúlik és kinyílik a világ. Akkor már nem anya lesz a fő attrakció. :)

Köszönöm mindenkinek, megnyugtattatok, folytatom. Remélem a hízási is lecsökken majd, mert 250 grammot szedünk fel 1 hét alatt. A komfort szopi közben kicsalogatja a hátsó tejet. :)

2011. ápr. 22. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!