Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » SEGÍTSÉG! APAD A TEJEM! Mit...

SEGÍTSÉG! APAD A TEJEM! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
4 és fél hónapos a kislányom, és kizárólag anyatejes. Eddig minden álomba illő volt, 1 hete kb. elkezdtek felni a mellbimbóim, mára úgy begyulladtak, hogy az orvosom letiltott a szoptatásról, már bömböltem a szopi alatt, és a babám is furcsán nézett rám... Vér, genny, savó, minden jött már a bimbómból, a hús lógott rajta... El kezdtem fejni, hogy majd úgy adom neki pár napig a tejes, és utána visszahelyezem a cicire... De most meg apad a tejem, de DRASZTIKUS SEBESSÉGGEL, szinte óráról órára, 5 napja a gyerekem kiszívta a melleimből egyenként a 195-200 vagy akár 240 ml-t is!!! Most meg nem tudtam lefejni 20 ml-t egyből! Tudom, hogy a baba cicizése szaporít, de ha egyszer nem bírom rátenni, ma rátettem, de már ő sem tudott kiszívni semmit. Reggel óta fejem a tejem, hogy minden étkezésre jusson neki bőven, de mostanra elfogyott... Ezért tápszert kellett adnom neki, mondanom sem kell, végigbőgtem még megette a 180 ml-t, de már nagyon sírt, és éhes volt, tejem meg nuku... Azt mondták az orvosok, hogy NEM IHATOK tejszaporítót, mert a mellgyulladás szélén állok, és a bimbóim miatt nem tudom majd rendesen fejni. Engem ez nem érdekel, iszom a laktoherb teát, illetve iszom, eszem, illetve tegnap óta fejem a mellem mint az őrült, nemsokára érkeznek a homeopátiás gyógyszereim, azokat is betolom!!! Depressziós leszek, ha tápszeres gyerekem lesz!!! Abba én belepusztulok!!! Találjatok ki valamit! Amit csinálok: Köménymagleves, gyümölcsök, tea (sima ÉS laktoherb), most jön a bogyó, fejem folyamatosan!!! A bimbóra a következőket próbáltam: Anyatejjel kenés, szellőztetés, Garmastan, Motherlove, jegelés néhány másodpercig, és csak a bimbót!!! Már arra is gondoltam, hogy talán nem jó a sorrend: Eddig azt gondoltam, hogy azért apad a tejem, mert szétrágta a mellbimbómat a picim, ma már úgy gondolom, hogy lehet azért rágta szét, mert a reggeli 2 kaja után, már nem jött annyi tej, mint amennyi kellett volna neki? Annyira hiányzik a ciciztetés, hogy itt ülök a gyerekem mellett mint egy rakás xar, és mindent elkövetek, a bimbóm kikészülve, a tejem apad, és nem cicizhetünk együtt a kicsimmel, és műkaját kap, mű üvegből... HIÁNYZIK MINDEN!!! EZ FELDOLGOZHATATLAN!!!! Hívtam már egyébként a védőnőmet is, meg a LL Ligát... :(((((
2011. ápr. 16. 16:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia! Igaz én csak 25 éves vagyok,hamarossan 1 éves b abával de nekem a nagymamám mondott egy nagyon jót annak idején még a szoptatás elején.Hideg vizzel és jeges vizzel meg ilyenekkel ne mosd le a cicid mert a hideg is apaszt. Inkább meleg vizzel és az jó lesz. Tedd forró viz alá tedd be szopik elött s akkor az segiteni fog:)

Nyugi! Melletted vagyunk:)

2011. ápr. 17. 10:07
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget, 1 hete fejem a mellem, 1 nap több órát is, valamint a "motherlove" tejszaporító gyógynövénykapszulát szedem, napi 6 szem, és a tejem újra a régi, a babám 200 is kiszív a melleimből/evés!!! HURRÁ! :)
2011. ápr. 23. 18:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Örülök:) Milyen árban van ez a bogyó?
2011. ápr. 23. 18:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Szuper! Nagyon örülök, hogy sikerült egyenesbe jönnötök!! Csak ügyesen továbbra is és csak pozitívan:o) Sok egészséget és boldogságot Nektek a továbbiakban!
2011. ápr. 23. 19:05
 15/16 anonim ***** válasza:

én is örülök, és remélem tanultál is ebből...hogy legközelebb ha lenne ilye nem kell bepánikolni!!!:)

további jó szoptatást:)

2011. ápr. 24. 07:32
 16/16 A kérdező kommentje:
A Brendonban vettem a bogyókat 5800 Ft volt, és ezt csak addig kell szedni, ameddig be nem indul a tejed, utána már nem kell, tehát nem addig van tejed, még szeded. Nekem még maradt is, ha esetleg ismét szükség lenne rá, bár remélem, hogy nem lesz, és minden simán fog menni! Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat, és viszont kívánok minden jót, valamint KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!
2011. ápr. 24. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!