Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 5-10 perc alatt túl vagyunk...

5-10 perc alatt túl vagyunk rajta? Ti mennyi idő alatt végeztek?

Figyelt kérdés

Már eléggé rutinosan szopizik kisfiam, viszont aggaszt, hogy ilyen gyorsan túl vagyunk rajta, mert gyorsasága miatt rengeteg levegőt nyel, amitől ideges lesz, kapkod. Ha leveszem a ciciről közben büfizni, akkor még jobban ideges lesz... és így tovább.

Hirtelen megtelik a pocija és a büfivel bukik, ha nem is állandóan.

Végülis a hadakozós szoptatásnál is kihúzzuk büfizéssel együtt 1, másfél óráig, van, hogy hamar leteszem.

2011. ápr. 11. 08:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Na az én fiam dettó! Ő már 2,5 hónapos, de 5-6 hetes kora óta kb 10 perc alatt lezavarja az evést! Ő is sok levegőt nyel, olyankor hadakozik, sír. Én gyakrabban büfiztetem, persze ez nem tetszik neki, nekünk erre az vált be, hogy sétálok vele a lakásban, addig nézelődik és nem sír!

Valószínű nálatok is az van,mint nálunk, hogy dől a tej és alig győzi nyelni. Hát én kipróbáltam már sok pózt igazából az jött be legjobban, mikor szopipárnára fektetem az ölembe,úgy hogy a fejét megemelem. Így egész ügyes, de még nem tökéletes!

2011. ápr. 11. 15:13
 12/12 A kérdező kommentje:
Most ezt próbálom: lehetőleg szemben a cicivel, hogy a nyelőcsöve alapállapotban legyen. Ahogy írta valaki, a mbimbó szinte alulról érintse a száját, ne felülről kapja a tejet... s ha lehet ülő-függőleges pózban. A pózokat én is próbáltam, de tény, spriccel a tej, ezen is próbáltam változtatni, ezek nem oldódtak meg. 1 hónap alatt pedig már berögzülhetett, hogy "sietni" kell.
2011. ápr. 12. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!