Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Végeztek majd intim borotválás...

Végeztek majd intim borotválását szülés előtt? Hogyan?

Figyelt kérdés
Vagy majd elvégzik a kórházban ha szükséges, esetleg mással végeztetitek el?
2011. máj. 28. 21:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én nagyon ügyeltem/ügyelek mindig, hogy rendben legyen a fazon, a terhességem alatt csak borotválni tudtam, mert a gyantázás eléggé fájt, de esküszöm, mire szülni mentem, a nagy hasam miatt annyit bénáztam, hogy össze-vissza vagdostam magam. Csak nagyjából sikerült a művelet, így a kórházban "tökéletesítették". Minden jót és könnyű szülést! Üdv, 17 hónapos kisfiú anyukája.
2011. máj. 28. 21:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor már egy hónapja bent feküdtem,és akkora hasam volt,h hónapok óta nem láttam tőle a lábam,úgyh esélyem sem volt arra,h saját magam borotváljam le.Nekem a szülésznő csinálta a szülés előtt.Nincs benne semmi ciki,naponta több ilyent csinálnak.
2011. máj. 28. 21:59
 3/13 Alinaaa ***** válasza:
100%

Én most gyakorlok, egyre nagyobb a hasam. mindig akkor szoktam, amikor még rövid a szőr és így érzéssel megmegy. Ha elhagyok valamit csak a minimális, mivel alapból rövid.

Könnyebb hetente többször amíg rövid, mintha egyszerre akarnám a már elhanyagoltat:) Ja és már volt tükörrel is:)

2011. máj. 28. 22:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem doki javasolta h csináljam meg, mert a kórházi elég durva tud lenni, ha olyan a nővérke. Igaza volt, sok kismama panaszkodott hogy rendesen összevagdalták. Nehéz volt egyébként megcsinálni magamnak a nagy pocak miatt, állva csináltam és kb. csak kitapintásos alapon ment, sokáig is tartott. De megérte mert a kórházban már nem kellett. Egyébként ha a nagy dzsungelt időben leszeded, rendben tartani már könnyebb valamivel.

Amúgy párodat meg tudod kérni h segítsen, ha nálatok ez még belefér.

2011. máj. 28. 22:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok.Ikreim lettek,és akkor hasam volt,h nekem egy előszobatükör sem lett volna elég.:DDD
2011. máj. 28. 22:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én heti egyszer borotváltam magam, igaz eléggé nehézkes lett a végére. Pár napos borostával mentem szülni, császár lett a vége, nem tudom egyébként borotváltak volna-e, vagy sem, nem tudom melyik "szakaszban" csinálják meg. Én is itt olvastam, hogy elég életlen borotváik szoktak lenni, én egyébként betettem egy eldobhatót, ha kell, inkább azzal csinálják.
2011. máj. 28. 22:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi vettünk philips elektromos női borotvát, mert én sem láttam le a nagy hasamtól, és engem zavart, ha nem volt rendben. Azzal vakon elvoltam, nem fáj, nem húz, és nagyon olcsó.

Amúgy tudtommal borotválnak a gátnál, de hallottam erről rosszakat... húzott, fájt, életlen volt, stb.

2011. máj. 29. 00:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Én előtte is mindig szőrtelenítettem, de azért a terhességem vége felé már nem nagyon fértem hozzá. Amikor elkezdődtek a fájások, akkor megpróbálkoztam vele, de végül hagytam a fenébe az egészet, a kórházban úgyis megcsinálták.
2011. máj. 29. 07:31
 9/13 anonim ***** válasza:

Én mindig megcsinálom. Most is, hogy el vagyunk tiltva a házasélettől. Kb. 3 hete már csak tapintással tudom megcsinálni és nem egyszerű. De bozonttal nem érezném jól magamat! Remélem, hogy a kis borosta nem lesz zavaró nekik, attól ugye még mindent látnak... Meg azt is remélem, hogy 38-40 hetesen is ugyanígy meg tudom majd csinálni magamnak. Bár párom megcsinálná nekem, de azt én nem szeretném.

32 hkm

2011. máj. 29. 08:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Én magamnak borotváltam, nagyon nagy hasam volt, de nem okozott gondot. Szülés előtt 2 nappal borotváltam, így a kórházban nem volt gond vele.
2011. máj. 29. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!