Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Végeztek majd intim borotválás...

Végeztek majd intim borotválását szülés előtt? Hogyan?

Figyelt kérdés
Vagy majd elvégzik a kórházban ha szükséges, esetleg mással végeztetitek el?
2011. máj. 28. 21:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Magamnak csináltam, tükör nélkül, érzésre. Csak "alul", aztán mivel császár lett a vége, hát még a szülésznő a "maradékot" is eltávolította...
2011. máj. 29. 10:17
 12/13 anonim ***** válasza:

En vegig borotvaltam terhesen, de terhesseg elott is. Szules elott is megcsinaltam, en igy szerettem.

Raadasul a sogornom szuleszno, o mondta, hogy ne menjek oda bozontosan, senkinek sem ajanlja, mert elokeszitesnel borotvalnak ha kell, ha nem es abban nincs koszonet. Nem azert, mert a szuleszno durva feltetlenul (bar van amelyik igen), hanem azert, mert olyan gyenge, rossz minosegu borotvat hasznalnak ok a korhazban, hogy azzal a legnagyobb ellenseget se szivesen borotvalna, de muszaj. Mondta is, hogy szerinte akinek nincs gatmetszese az szules utan csak a rossz borotva miatti irritaciora panaszkodik. Szoval erdemes megcsinalni.

Nekem amugy sem tetszett volna, hogy mas borotvalgat ott. Mar a szuleszno altal vegzett beontes is az egyik legrosszabb emlekem egesz eletembol...

Egyebkent ketszer szultem es soha semmi gond nem volt terhesseg alatt a borotvalkozasbol, vegig meg tudtam csinalni. Nem lattam tul sok mindent, de mivel mar jo nagy gyakorlatom volt benne, igy tapogatassal is siman ment emlekezetbol.

2011. máj. 29. 10:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem még van 3 hónapom, de tutira rendbe teszem magamat itthon. Vagyis ha még megy. Ha nem, akkor az egyik kozmetikus gyerekkori barátnőm felajánlotta, hogy szívesen segít már most is, ha szükségem van rá. Én most kezdtem el gyantázni 2 hónapja. Az első nem volt kellemes, de addigra talán egy kicsit ritkul, vagy jobban bírható lesz. Így elmegyek a barátnőmhöz szülés előtt, és lehúzatom, vele a maradékot. Nekem olyan kellemetlen lenne, ha ott borotválnának.
2011. máj. 29. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!