Végeztek majd intim borotválását szülés előtt? Hogyan?
En vegig borotvaltam terhesen, de terhesseg elott is. Szules elott is megcsinaltam, en igy szerettem.
Raadasul a sogornom szuleszno, o mondta, hogy ne menjek oda bozontosan, senkinek sem ajanlja, mert elokeszitesnel borotvalnak ha kell, ha nem es abban nincs koszonet. Nem azert, mert a szuleszno durva feltetlenul (bar van amelyik igen), hanem azert, mert olyan gyenge, rossz minosegu borotvat hasznalnak ok a korhazban, hogy azzal a legnagyobb ellenseget se szivesen borotvalna, de muszaj. Mondta is, hogy szerinte akinek nincs gatmetszese az szules utan csak a rossz borotva miatti irritaciora panaszkodik. Szoval erdemes megcsinalni.
Nekem amugy sem tetszett volna, hogy mas borotvalgat ott. Mar a szuleszno altal vegzett beontes is az egyik legrosszabb emlekem egesz eletembol...
Egyebkent ketszer szultem es soha semmi gond nem volt terhesseg alatt a borotvalkozasbol, vegig meg tudtam csinalni. Nem lattam tul sok mindent, de mivel mar jo nagy gyakorlatom volt benne, igy tapogatassal is siman ment emlekezetbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!