Milyen a jó szoptatós melltartó?
Figyelt kérdés
1/5 anonim válasza:
A jó szoptatós melltartó mindenképpen pamutból készül.
Pántjai legyenek szélesek, hogy a mell megnövekedett súlyát jobban eloszlassák, és ne vágjanak mélyen a vállba.
A szoptatós melltartó elülső része legyen egy kézzel is könnyen lecsatolható, hogy szoptatás közben, akár babával a kézben is kezelhető legyen. Ugyanez igaz a felcsatolásra is.
3/5 anonim válasza:
Vastag vállpánt,könnyen lekapcsolható és vissza! Én az Anita márkát választottam és nem bántam meg mert nagyon kényelmes,gyorssan szárad egy szóval tökéletes!
4/5 anonim válasza:
Puha, kényelmes és nagyobb mint a szülés előtti méret! Ne legyen rajta semmi csipke, és semmi irritáló díszítés! Ja! És ne legyen push up és ne legyen benne merevítő!
A jó szopis melltartó nem szép de nagyon hasznos. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!