Tényleg el kellene választani?
Ma orvosnál voltam vitamin,kálcium hiány gyanuval.Majd leesett a székről mikor azt mondtam,hogy szoptatom a 3 évesemet,és vele is alszom.Azt mondta ilyen nincs.Kaptam is egy diagnózist-kimerültség,méghozzá krónikus-mellé pedig nyugtatót és altatót.
Azt mondta nehogy merjem többet szoptatni,és ma estétől a gyereknek külön kell aludnia,akkor is ha 100szor fogunk ébredni.Azt is hozzáteszem,hogy végre most kezdte átaludni az éjszakákat.Hosszú szoptatósok,írjatok
Ugye nem hiszel neki? Felejtsd el.
Te vagy az anyuka, csak tudod már, miért csinálod azt, amit, nemde? ;)
Egyebekként pedig, vitamin és Ca-hiányra miért altatót meg nyugtatót írt fel?? Ráadásul miért mindkettőt?? :-o
Mintha beléd akarná magyarázni ezzel is, hogy totál hüe vagy és kicsináltad magad, mert így nevelsz.. Mert biztosan nem könnyű, elhiszem, talán te is fáradtnak érzed magad - nade nem hiszem, hogy szerinted ez lenne a megoldás, pláne nem így, azonnal elválasztani!
Az orvosodnak van igaza! Már régen abba kellett volna hagyni a szoptatását és külön is kellene aludnia!
A kalcium hiányodat nem lehet csak gyógyszerrel megszünteni,ha még tovább szoptatsz. Ha pedig krónikus,az csontritkuláshoz vezet,ami elég komoly következményekkel jár!
De ha te inkább a sokáig szoptató anyukára hallgatsz az orovs helyett,akkor ne csodálkozz,ha pár év múlva törnek a csontjaid.
Egy eü dolgozó.
Úgy szeretem ezeket a kell-eket egyébként, főleg a szoptatásban. :) Nem ilyen egyszerű a dolog egyáltalán, ezt csak az tudja, aki ezt az utat választja, jól írod. Itt nincsenek katonás parancsok, hanem "csak" rugalmas szabályok. Nemtom, nekem pont ez a normálisabb valamiért...
Kérdező, te egyébként mit gondolsz az orvos javaslatáról?
Engedjétek meg,helyesbítsek,lehet nem jól fogalmaztam.Folyamatban az elválasztás,azt kellett volna írnom,hogy"ennyire drasztikusan,egyik napról a másikra kellene elválasszam,azok után,hogy 3 évet lehúztunk"
Tudom ,megdöbbentő annak,aki nem csinálta ezt soha,ezért nem haragszom senki válaszára,még akkor sem,ha talán sértő is egy kicsit.
Aki hosszan szoptatott,tudja miről beszélek,ezért tettem fel a kérdést nekik.
Szerintem azért annyi hülye anya csak nem lehet,hogy ne számolnának a hosszú szoptatással járó"csontritkulással".
Ők csak tudnak valamit,amit a többi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!