Bajban vagyok a szoptatással. Hogy csináljam hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
Szóval.Ha a jobb mellből szoptatom a babám és úgy tesz mintha elég lenne neki,de még marad benne tejcsi azt szívjam ki mellszívóval vagy ne?úgyis jártam már hogy rá 10-15 percre megint ordított és muszály voltam neki odaadni a másik cicit,de viszont azt már tényleg nem tudom hogy utánna azt is szívjam le vagy azt hagyjam benne és a következőnél megint azt adjam?meg sokszor ugy csinál mintha már nem lenne benne és mikor elkezdem leszívni akkor még 20 milit is le tudok fejni.ő miért nem szívja ki akkor?bocsi hogy egy kicsit hosszúra sikerült de tényleg nem tudom hogy hogy lenne jó.meg közben szaporítani is szeretném a "készletet".a babám 3 hetes2011. ápr. 7. 21:08
11/11 anonim válasza:
Én is az ésszerű pakolásra szavazok.Viszont úgy tudom, hogy a babák is huncutak, s ha rájönnek, hogy anya a fincsibb részt a könnyen szívható cumiban adja, akkor rákapnak arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!