Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért mondják sokan, hogy a...

Miért mondják sokan, hogy a tápszer méreg?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom, látom mostanában.
2011. ápr. 3. 20:38
1 2
 1/12 kisnita ***** válasza:
0%
mert hülyék. Most erre mit mondjak??
2011. ápr. 3. 20:42
 2/12 anonim ***** válasza:
5%
mert,aki ezt mondja,az tud/tudott szoptatni.manapság sokan ,,lenézik,, azokat az anyukákat,akiknek nincs tejük.sajnos,ez van
2011. ápr. 3. 20:44
 3/12 anonim ***** válasza:
33%

Kissé provokáló kérdés.....

Viszont válaszolva a kérdésedre:mert "okosak"!!!!

Ha méreg lenne akkor nem lehetne adni babáknak!

Ha egy szoptatós anyuka cigizik vagy iszik,meg ki tudja miket eszik össze,az nem méreg?

2 tápszeres baba anyukája

2011. ápr. 3. 20:44
 4/12 anonim ***** válasza:
A "méreg" kifejezés a fejlődő afrikai országokban volt igaz, sokan tiltakoztak is az adományba adott tápszerek ellen, mert ott tényleg belehaltak csecsemők, amikor az anyák abbahagyták a szoptatást és áttértek a tápra! De ez nem a táp hibája volt, hanem a tápszert fertőzött vizzel készitették el, és amiatt haltak meg
2011. ápr. 3. 20:50
 5/12 A kérdező kommentje:

Most miért provokáló ez a kérdés?

Én csak egyáltalán nem értem, hogy mi ez manapság, mi az alapja ennek.Amúgy fogalmam sincs a tápszerekről, szoptatok, de senkit nem nézek le aki nem.

2011. ápr. 3. 21:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Szoptatsz, de azért felteszel egy tápszeres kérdést. Hmm.. cseppet sem provokáló. Amúgy azért az, mert egy ilyen kérdésen egymásnak szokott feszülni a két tábor, az anyatejesek és a szoptatósok. (Én speciel pont a vegyes tábort erősítettem, mert kicsi tejem volt, és minden etetésnél kapott a gyerekem pótlást is).
2011. ápr. 3. 22:52
 7/12 A kérdező kommentje:

anyatejes és tápszeres esetleg.

Nem akartam provokálni. Attól, mert szoptatok még érdekelhet egy tápszeres kérdés

2011. ápr. 3. 23:12
 8/12 anonim ***** válasza:
SZerintem tápláló és vitamindús,esetleg annyi a hátránya,hogy nehezebben emészthető. Én sosem kényszerültem rá,hogy tápszert adjak a babámnak,mert rengeteg a tejem,de azokat sem nézem le,akiknek nincs teje. A barátnőm gyereke tápszeres volt és nagyon okos,szép gyerek,igaz,sűrűn volt beteg,míg az enyém egyszer sem,és az kisebb is sokkal a gyerekemnél,pedig idősebb,de észben nagyon a topon van. Én azt vettem észre,hogy inkább a tápszeresek nézik le a szoptatókat,mert a barátnőm is állandóan evvel fáraszt,hogy nem szoptassam már a gyereket,inkább adjak cumisüvegből tápszert,az sokkal jobb. Az anyatejesek inkább sajnálják a tápszereseket és a táposok meg irígykednek, tisztelet a kivételnek.
2011. ápr. 4. 09:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a kínai tápszer botrány miatt tekintik méregnek.Utolsó csatlakozom hozzád.Egy szoptatós sosem támadja csak úgy a tápszerest.Ellenkező esetben pedig.....ősanya,anyaisten,barom és sorolhatnám.

Ennél a kérdésnél látott valaki olyan komentet amiben lenézné valaki a tápszereseket?

De ők már támadtak és provokáltak magukat védve.Én most csak magamról beszélek,de tudom más szoptatós is ezt mondaná.SOHA,SOHA...értitek?SOHA nem néztem le,nem támadtam,nem véleményeztem egyetlen tápszeres anyukát sem.De amennyi támadás érte engem az elmúlt 3 évben......arról jobb nem beszélni.

2011. ápr. 4. 10:02
 10/12 xStefix ***** válasza:
Írjátok már le nekem, hogy konkrétan hol olvastatok ilyesmit! Én 2 éve foglalkozom a szoptatással, de egyszer nem találkoztam még ilyennel sem a "szoptatáspárti ősanyák", sem pláne a szakemberek szájából.
2011. ápr. 4. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!